Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co ja zrobię w kościele?

W sobotę mój ślub a ja wymiotuję POMOCY !!

Polecane posty

witajcie jestem w 13 tyg ciąży a włąściwie dziś dokładnie zaczynam 14 tydzień. I męczą mnie mdłości i wymioty. Nie wymiotuję codziennie ale zdarza mi się to bardzo często. co 2 dni pp 1-2 razy w ciągu dnia. Wcześniej wymiotowałam codziennie tak przez ponad tydzień i potem miałam spokój kilka dni i w tamtym tyg znowu się zaczęło. Dziś przed chwilą znowu zwymiotowałam a 5 lutego mój ślub i boję sie co ja zrobię w kościele jak mi sie zachce wymiotować ? przecież nie wyjdę z kościoła chyba ? I mam jeszcze jeden problem czuję że rozbiera mnie choroba... Boli mnie gardło szyja kości. I co ja mogę sobie wziąć ? żeby mnie nie rozłożyło ? Jakieś domowe sposoby ? Zaraz mam zamiar zrobić melko+czosnek+masło+miód Proszę o rady

Nie ma na to sposobu, na każdego działa co innego, mi pomagała troche cola w małych łyczkach... ale przy takiej okazji jak ślub, jednorazowo, może idź do lekarza są takie tabletki przeciwwymiotne jak byłam w szpitalu w ciąży to jedna dziewczyna takie dostawała, bo wymiotowała tak mocno że schudła bardzo wpadła w anemię i słaniała sie na nogach.

Mi własnie pomagała pepsi ale bałam sie jej pić bo w końcu jest nie zdrowa i przestałam... A co mi poradzisz na przeziębienie ?

Gość liczba pi
dziewczyno, idź do lekarza. Domowe sposoby może pomogą, a może nie, a ślub to jednak zbyt ważna okazja, żeby ryzykować.

Gość sdfgg
mi ogolnie pomagaly napoje gazowane na mdlosci czy wymioty, napilam sie troszke i odbilo mi sie po chlopsku:)i przeszlo