Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HORMONALNA

do kobiet ktore czuja sie podobnie..

Polecane posty

Gość HORMONALNA

Witajcie ,otóż mój problem okroję jak sie da najwięcej,od ponad roku miewam złe samopoczucie tzn,problemy ze snem (a raczej jego brak ),po przebudzeniu mam opuchnieta twarz,wieczorna kapiel odswieza mnie tylko na kilka godzin,o 5 rano przed praca wstaje biore prysznic od nowa!!pol godziny po takim prysznicu wychodze co czesto konczy sie dla mnie anginami,grypa,choroba zatok,no ale inaczej nie moglabym wyjsc z domu i tak jest codziennie:(,przez caly dzien czuje sie rozdrazniona,apatyczna,mam problemy z zapamietywaniem,czasem ze zrozumieniem tekstu,moglabym tylko spac!!!a ja taj wcale nie chce!ćo sie dzieje?ciagle chce mi sie spac,moge jesc w nieskonczonosc,co chwile cos innego (oczywiscie jakos nad tym panuje ),bylam u lekarza ogolnego zlecil podstwawowe badania z ktorych nic nie wyniklo,kilka dni temu postanowilam uwowic sie na prywatna wizyte u ginekoloższki,przebadala,usg w porzadku,opowiedzialam jej o moich problemach prosilam zeby zlecila mi jakies hormony do przebadania moga byc prywatnie nie gra roli!powiedziala ze to nie hormony tylko psychikaa,no i coz! nigdzie nie moge dostac skierowania na takowe badania nie wiem od czego zaczac ,mieszkam w takiej pipidowce ze szok!!w piatek znow ide powtorzyc podstawowe badania,ale co mi po nich skoro ja czuje ze tu dzieje sie cos innego,i chcac nawet zaplacic jestem bez pomocy! za chwile ma 30 na karku,wiec napewno cos sie dzieje z tymi hormonami! prosze poradzcie mi jakie 3,4 podstawowe wykonac,bo od lekarzy nie moge sie niczego dowiedziec,dziekuje pozdrawiam.