Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlosliwa ...

kiedys to ona dostawala wszystko

Polecane posty

Gość zlosliwa ...

powiem wam historie, kiedys to ona dostawala wszystko, stypendia dla zapomogowe(po 400zl) mimo ze jej rodzice mieli firme prywatna, to ona miala chlopaka podczas gdy ja zdychalam w samotnosci, zawsze gdy jej sie cos udalo sie usmiechala(nawet to, ze mnie ze stancji wygryzla, co jej potem wybaczylam, bo chciala miec moj pokoj jednoosobowy) a jej usmiech byl pelen jadu teraz wiem ze nie dostala pracy o ktora sie starala w naszym malym miasteczku na kujawach, i w koncu to ja sie usmiechnelam pod nosem do siebie, co znajomosci jednak nie ma?

Gość Edysior00
BADZ ZLA ;) TEZ BYM TAKA BYLA :) TO ZUPELNIE LUDZKIE..ALE BYLA BYS JESZCZE BARDZIEJ ZADOWOLONA JAKBYS TO ZLALA...BO DOPIERO WTEDY SAMEJ SOBIE USWIADOMILABYS,ZE MASZ JA I JEJ ZYCIE DALEKKO W TLE :) POWODZENIA :)

Gość zlosliwa ...
czekala na ten etat cztery lata, hehe, i dupa!!!! i jednak zostaje na stanowisku dwa razy gorszym, pamietam do tej pory wpadam na stancje szczesliwa pokazuje bluzeczke za 20 zl mowiac ladna nie, przecena byla, a zolza idzie do centrum i wydaje za sto zl na jedna i przynosi z jadowitym usmiechem:) i pokazuje ze jej tez jest ladna, o boze....a jak musialam pracowac w Ouchan na kasie, bo chcialam miec swoje drobiniaki?:( nie rozuiem tego, czemu tylko bogaci musza pracowac

zazdrosc, zawisc, zakomleksienie... Typowo polskie cechy...