Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dysforia

Polećcie fajną książkę :)

Polecane posty

Gość Dysforia

Hej, bardzo lubię czytać, ale zawsze kiedy ide do biblioteki to mam dylemat co wypożyczyć. Polećcie jakąś fajną książkę ;)

Gość j_ulka
Dan Simons Hyperion

Gość dsfvrfe
Alicja oba tomy Jacka Piekary

Gość wroniweka
ja też zawsze w bibliotece dostaje oczopląsu, snuje się miedzy regałami, ale zawsze wypożyczę 3 ksiązki i rzadko kiedy w domu okazuje się że nie są ciekawe.

Gość honorrrytuja
Atwood Margaret "Wynurzenie", "Kocie oko", "Pani wyrocznia" uwielbiam tą pisarkę, są to bardzo dojrzałe powieści :)

Gość honorrrytuja
polecam Ci też wszystkie części "Uciekaj Króliku" Johna Updike A także Johna Waina "Opowieśc sprzedawcy odpustów", "Rywale" Steinbeck "Grona gniewu", "Myszy i ludzie" ojjj tęsknię do czasów gdy mieszkałam w Polsce, chodziłam co kilka dni do biblioteki, czytałam bardzo dużo :)

Gość iksikikni
każdą Harlana Cobena

Gość Majka2010
Ja lubie wszystkie ksiązki Paulo Coelho ale szczególnie polecam "Jedenaście Minut" i "Zwycięzca jest sam" kiedyś czytałam tez świetną ksiązke "Młode żony" ale nie pamiętam autora. Pozdrawiam

Gość Pachnidłoo
Smażone zielone pomidory,Pachnidło...-stare ale dobre

Gość Pachnidłoo
a czytasz jakieś polskie autorki np.Sowę?Podaj jakiego typu lubisz..

Gość jesli chodzi o relaks
i cos naprawdę lekkiego i porawiającego nastórj to polecam bestseller Moniki Szwai "Jestem nudziarą" Dla mnie rewlka :)

Gość MatyldaS
"Cień wiatru" Carlos'a Riuz Zafon'a -niesamowita!!!!!

Gość Pachnidłoo
Właśnie w tym typie(relaks przy kawie)-"Smak świeżych malin","Cierpkość wiśni","Herbatniki z jagodami"-Izabeli Sowy,fajne też "O melba!"i "Jestem u Klary"-Bąkiewicz.Z innej półki-Wharton-sławny "Ptasiek","Tato" i inne

Gość Pachnidłoo
Autorko?Co lubisz?

Gość maturks4
E.Lowell: - Zimowy ogień - Bursztynowa plaża - Jadeitowa wyspa - Perłowa zatoka - Zauroczeni - Rubinowe bagna - Nie okłamuj mnie - Jesienny kochanek L.Lokko: - Szafranowe niebo - Świat u stóp

Gość sakura25
Erick Shmitt 1. Odetta i inne historie miłosne 2. Ulisses z Bagdadu 3. Oskar i Pani Róża 5. Małe zbrodnie małżeńskie 6. Tektonika uczuć 7. Historie miłosne 8. Zapasy z życiem Wyżej wspomniany autor napisał jeszcze kilka innych książek o których nie wspomniałam. z racji tego że ich jeszcze nie prztczytałam :P a jeśli lubisz czytać bardzo realne książki to polecam E. Zoola "Nana" :P

Gość polecam Nicholasa Sparksa
:)

Gość Dysforia
Co lubię? Może być coś lekkiego ale sensownego ;) nie głupawe książeczki dla rozwódek ani harlekiny hmm.. może coś lekko psychologiczngo, poważnego ale nie bardzo ciężkiego Cień wiatru czytałam, podobnie jak Pachnidło i kilka Cohelo. Osobiscie zachwycam się Markiem Hłasko i Bukowskim. Nabokovem i Tryzną. Ale ich przeczytałam już wszystko co jest. szczerze mowiąc mam ochote na coś o miłości, tylko nie takiej durnej. Coś jak Ostatni Akord Segala albo Pamiętnik Sparksa, tyle że nie lubie tgo że u Sparksa zawsze jest ktoś chory. Dziekuje za wszystkie odpowiedzi, spisałam juz sobie kilka tytułów ;)

Gość Dysforia
Mam w domu "Ciotka Julia i Skryba" Llosa, przeczytałam kilka stron bo podobno jest fajna, ale jakoś mnie nie wciągnęło, warto brnąć dalej? Może ktoś czytał?

Gość gość
Znikasz - najlepsza książka, jaką czytałam. Myślę, że Tobie też się spodoba.