Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość działka za miastem

Instruktor wpadł mi w oko..

Polecane posty

Gość działka za miastem

ja jemu też.. flirtujemy ze sobą podczas jazdy. i tu się zaczyna problem, jak nie przekroczyć granicy - on jest żonaty, ja mam chłopaka. ale zakazany owoc kusi..

Gość izolda1982
flirt jest ok, ważne żeby z tego nic nie wyszło więcej. a jak nie chcesz przekraczać granic to nie idź z nim do łóżka

Gość działka za miastem
łatwo powiedzieć

Gość uwagaaa
17 letnią kuurewka na forum :O biedny ten chłopak

Gość działka za miastem
oj 17 lat to ja miałam 13 lat temu

Gość uwagaaa
poprawka 30letnie stare pudło puszczające się z pierwszym lepszym :O jeszcze gorzej

Gość po pierwsze ona wyglada
ehhh ledwo baba z facetem jest sam na sam i od razu nie wiaodmo co sie dzieje...ja piernicze sodoma i gomora...niby dorosla jestes a myslenie jak dziecko...przewij ten flirt i tyle

Gość izolda1982
jak ktoś ma fantazje to musi od razu być k..?

Gość perystaltyka jelit 12
Ja Cię rozumiem. Też miałam romans z instruktorem, też miał żonę, a ja chłopaka. Spotykaliśmy się po jego pracy, wieczorami, piliśmy wino, paliliśmy trawę, bzykalismy się w różnych miejscach... Wspomnienia!! Potem się rozstaliśmy. On wrócił do żony, ja wyjechałam na studia i rozstałam się z facetem. I tyle.

Gość ka$ka
jestem w bardzo podobnej sytuacji. z tym, ze niestety on jest samotny, a ja jestem mezatka. mowie niestety bo juz od dluzszego czasu mi sie z mezem nie uklada. proponuje zmienic instruktora, bo gwarantuje, ze nic dobrego z tego nie wyjdzie, wiem z doswiadczenia...

Gość działka za miastem
ciekawa jestem ile lat mają osoby, które uważają 30 latkę za stare pudło - chyba 18..

Gość uwagaaa
przecież oni z każdą romansują..... zwłaszcza poniżej 20tego roku życia....pdoobno - raz na jakieś 6-8 razy udaje się laskę przelecieć :D 🖐️ także kiecki do góry i spróbujcie zawyżyć im statystykę będzie wam się lepiej uczyło :D 🖐️ a na tylnym siedzeniu COrsy jest MNÓSTWO miejsca przecież:D :D :D

Gość ka$ka
zalezy na kogo trafisz... nie kazdy taki jest.

Gość wezcie sie ogarnijcie
w mojej rodzinie jest 3 instruktorow nauki jazdy i kazdy ma swoja rodzine, nie w glowie im kursantki

na każdym kursie instruktor znajduje taka jak Ty, naiwna, co Cie w nim kusi co?? to że jestes jakąs tam setna panna dl;a niego?? przeciez to żałosne

Gość działka za miastem
ale on jest bardzo dobrym instruktorem i nie chciałabym go zmieniać. wcześniej miałam innego i widzę różnicę w sposobie uczenia

Gość ka$ka
dzialka za miastem. rozumiem Cie doskonale jak juz powiedzialam. ale gwarantuje Ci rowniez, ze jesli go nie zmienisz to w koncu wyladujecie w lozku.

Gość wezcie sie ogarnijcie
dyrektore wybacz drogi, ale nie wszyscy instruktorzy tacy sa-jeden jest instruktorem 30lat i ma trojke dzieci, drugi jest 10lat ma zone i 8letnia dziewczynke, trzeci jest instruktorem 3lata-pol roku temu sie ozenil, jakby byla pokusa to bylaby juz dawno;)

Gość dla mnie instruktorzy
to takie psy, za każda się odwrócą i z każdą flirtuja, a kobiety które poddaja się tym flirtom to standardowy upadek, każdą bajerują miałam kilku i wiem- dalej prawa jazdy nie mam, tak skurwiele uczą ;)

Gość działka za miastem
co mnie w nim kusi? to, że mnie rozumie tzn. rozmawiamy o różnych sprawach ogólnie - praca itp. jest mi bardzo bliski w sensie pokrewieństwa dusz - wiem, ze to brzmi banalnie, ale o to jedyne wytłumaczenie. oprócz tego jest. przystojny i seksowny, ale to nie jest najważniejsze

Gość ka$ka
no to ja mam to samo. idealny rozmowca, cudowny czlowiek, mega przystojny i samotny. na szczescie kurs juz skonczylam i wszystko co sie wydarzylo stalo sie po, bo jazdy z nim bym sobie juz nie wyobrazala . ale mimo wszystko nic dobrego z tego nie wyjdzie. takze Cie uczulam

Gość ka$ka
dyrektoe mnie pytasz?

Gość działka za miastem
staram się tworzyć dystans między nami np. mniej się odzywam albo nie wchodzę na tematy niezwiązane z jazdą. wtedy on szuka jakiejś zaczepki żebym zareagowała. zaczynamy się droczyć, żartować i tak to wygląda.. on mi nie ułatwia tej sytuacji

Gość ka$ka
i latwo nie bedzie... ale gorzej jak dojdzie do czegos wiecej i ktores sie zakocha i bedzie cierpiec

Gość działka za miastem
mam z nim dodatkowe godziny poza tymi z kursu, już przestałam liczyć ile ich było.. :)

Gość ka$ka
jesli o mnie chodzi to w trakcie jazd do niczego nie doszlo. dopiero po skonczeniu kursu. co nie zmienia oczywiscie zalosnosci tej sytuacji...

Gość ka$ka
jesli o mnie chodzi to wszystko wydarzylo sie dopiero po skonczeniu kursu (w trakcie tylko jakies niewinne komplementy, po jazdach smsy i dlugie rozmowy przez gg) co oczywiscie nie zmienia zalosnosci tej sytuacji...

Gość działka za miastem
mam nadzieję, że do tego nie dojdzie i żadne się nie zakocha. ale brakuje mi go i tęsknię jakoś..

Gość ka$ka
hmm jest zle, uwierz mi :)