Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość działka za miastem

Instruktor wpadł mi w oko..

Polecane posty

Gość działka za miastem
dyrektore uczę się na toyocie yaris

Gość ka$ka
no jest zalosne, ale takie zycie...

Gość działka za miastem
jest źle - wiem.. dzisiaj zadzwonię do niego żeby podać termin egzaminu.. już się nie mogę doczekać żeby usłyszeć jego głos

Gość ka$ka
no to sorry dzialka, ale uwazam, ze i tak sie z nim przespisz. zycze tylko, zebys tego pozniej nie zalowala i nie cierpiala.

Gość działka za miastem
ostatnio powiedział, że umówi mnie z innym instruktorem. powiedziałam ze nie chcę, bo przyzwyczaiłam się do niego. wyglądał na zadowolonego i nie poruszał więcej tego tematu. powiedział tez, ze chciałby żebym zdała egzamin a ja zażartowałam, że nie chce mnie już widzie. zauważyłam, że nie podobał mu się ten żart

Gość działka za miastem
iskrzy między nami bardzo, ale ja nie będę niczego proponowała.. myślę, ze on też się nie odważy

Gość Miss powiatu
a jak się odważy to co zrobisz?

Gość ka$ka
ja pasuje... za bardzo przypomina mi to moja wlasna sytuacje. powodzenia zycze.

Gość działka za miastem
hmmm.. nie wiem

Gość była kursantka eLki
dziewczyno ogarnij się! Naprawdę myślisz, że jesteś jedyną i pierwszą? Oni mają takie na KAŻDYM kursie. Tym bardziej że jest żonaty. Albo źle interpretujesz jego zachowanie albo on liczy że Cię przeleci. Tyle w temacie. Poczytaj sobie: http://www.kafeteria.pl/przykawie/obiekt.php?id_t=1327

Gość działka za miastem
nie interpretuję źle. atmosfera jest gorąca i to się czuje. nie planowałam tego - samo wyszło

Gość Miss powiatu
a czy ona musi od razu myśleć, że jest jedyna? podobają się sobie i tyle.może mają nudne związki i szukają urozmaicenia - wszystko!

Co jest w tych instruktorach,że dziewczynom rozum obiera? Sama niedawno kończyłam kurs, i nic takiego mi się nie przydarzyło :D Instruktor kilka lat starszy, ja 23, jazdy upływały nam na rozmowach,nie było tematu na jaki byśmy nie gadali. Wiadomo,instruktor wygłaszał swe mądrości,od tego on jest,ale ogólnie to było spoko. On troje dzieci,żona, praca-opowiadał wszystko co tylko mógł, czasami miałam wrażenie że aż za dużo :D Cieszę się że trafiłam akurat do tego instruktora, nasze rozmowy będę wspominać długo,a tak się broniłam przed kursem-bałam się że trafię na jakiegoś buraka co będzie morde derł i się nie odezwie normalnie :P Jak widać strach nie jest dobrym doradcą, a pozatym instruktorzy są mili bo jak by dali radę wytrzymać cały dzień wydzierając się albo nie odzywając ani słowem? Jeśli kursant jest normalny to instruktor uważa że mozna pogadać, a nie od razu bawić się w romanse,dajce sobie spokój. Szkoda życia :D

Gość ka$ka
no i bardzo mnie ciekawi jak skonczyla sie znajomosc autorki...

Gość ka$ka
dzialka za miastem prawko juz masz? jak sytuacja z instruktorem?