Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madlene20

Co robić kiedy nie jesteś już Jego numerem Jeden. Kiedy Facet ma Cię w Dupie?!

Polecane posty

a co ja mam zrobic jako facet jestem po rozstaniu z moja ukochana i ona mi powiedziala przez telefon ze niechce mnie znac ze juz, nas nic nie laczy ze mnie nie kocha itp a ja caly czas zyje nadzieja i chce to wszystko naprawic bylismy ze soba 1,5 roku zaeczylismy sie pozniej zaczely sie jakies klotnie zgody klotnie zgody teraz ja wyjechalem do pracy za granica ona zostala w polsce , powodem rozstania glownie bylo to ze mialem depresje przez problemy osobiste i glownie przez to ze mialem problemy to jeszcze ciagle sie z nia klocilem , plakalem powiedzialem jej ze mam juz dosc zycia ze lepiej bylo by sie zabic , oczywiscie to byly tylko slowa nigdy bym tego nie zrobil nie odwazyl bym sie , ona mysli ze jestem psychicznie chory , bylem u psychologa stwierdzil ze to normalne zachowanie w takich stanach i stwierdzil ze jestem zdrowy , a najgarsze jest to ze jak chce z nia pogadac to ona niechce w ogole odebrac , bardzo chcialbym to naprawic i odbodowac to wszystko czym ja zawiodlem bo bardzo ja kocham i prosze was o jakas pomoc naprawde mi na tym zalezy zeby to wswic zeby zyskac w jej oczach i stac sie tym w ktorym zakochala sie na poczatku , nie wiem co robic niechce do niej teraz dzwonic bo wiem ze z kazdym moim odzewem oddalam j od siebie planuje w kwietniu przylot do polski i mam w planie zrobic wszystko zeby to naprawic bo chyba nie pogodze sie z tym ze juz nigdy z nia nie bede prosze o jakies rady z gory dziekuje

Gość Seba32169PL
P******y na morde