Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowka 1985

Zdanie mojej teściowej

Polecane posty

Gość malinowka 1985

Moja córka ma roczek, jest zdrowym dzieckiem my jestesmy normalną 3 osobowa rodziną ja dorabiam mąż pracuje, utrzymujemy sie sami, czynsz, oplaty jedzenie, życie codzienne tesciowie w niczym nam nie pomagają a jednak tesciowa wczoraj powiedziała mi że krzywdzę swoja corke, kupując jej ''łachmany w lumpekasch'' myslalam ze szmacie drzwi pokażę co w tym złego że w ramach oszczedzania, praktycznie od poczatku córkę ale i siebie ubieram w odzież używaną ktora piore, prasuje przeważnie każdy mi mowi jak to slicznie corke ubieram, bo w lumpeksie na dzieci sa super ubranka, za grosze na dodatek wczoraj w ramach prezentu tesciowa dala corce kilkanascie nowych ubranek i oczywiscie dodala ''To dla Ciebie Emilko żebys nie wyrosła na małego kopciuszka'' co mam z taka paniusia zrobic, bo czuje ze jesli dalej bedzie tak mi dogryzac nie majac racji to rzeczywiscie otworze jej drzwi i wywale

Gość reiuogijoidf bwD
MA TEŚCIOWA RACJĘ ;-) BODY CZYLI BIELIZNE DLA CORKI TEZ MASZ Z CIUCHOLANDU

nie przejmuj się teścówką. mase ludzi kupuje ciuchy w lumpeksach , choc sie z tym raczej kryją , bo im głupio. ja tez czesto kupuje bardzo ładne ciuchy i nie wstydze się.mozna tak wybrać zgadzam się z tobą. a jesli tesciówka chce to niech ubiera i kupuje firmowe ciuchy dla córci , zawsze się przydadzą -prawda. i nie komentuj z nią tego tematu , bo tak nie wygrasz znią.

Gość zapędź szmate w kąt
i wydrzyj na nią mordę!!! Niech pizda wie,gdzie jej miejsce. Ona swoje dzieci już wychowała,teraz ty możesz wychowywać swoje i gówno jej do tego jak to robisz!!!

Gość kkkiiikkkaaa
A co sie baba przejmujesz? ja tez często kupuję w ciucholandach ubrania dla siebie i synka, mimo, że stać mnie na ciuchy ze sklepu, ale te ze sklepu często sa beznadziejnej jakości i po pierwszym praniu wyglądają jak stare łachy.

Gość maturks4
Ty rób swoje. Babcia niech kupuje, gdzie chce. Jedno tylko zapowiedziałabym stanowczo (nie wiem, jak duża jest córka): ZADNYCH UWAG TEGO TYPU DO DZIECKA, bo ograniczę kontakty!

Gość bajaderkaaa
Nic, rób swoje, a nastepnym razem powiedz babci, ze kupowanie ubrań w lumpekscach to styl a nie forma oszczędzania, bo tak w rzeczy samej jest, a jak chce jeszcze coś fajnego kupić wnuczce to ja wysłij na www.pogrosiku.eu tam z pewnością cos znajdzie.