Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Różyczka23.......

Czy zbyt często kocham się z moim facetem?

Polecane posty

Gość Różyczka23.......

Witam. Może mój problem jest głupi, ale nie mam za bardzo z kim na ten temat pogadać. Z moją przyjaciółką jesteśmy skłócone od jakiegoś czasu, a zwykłym koleżanką nie będę się zwierzała z moich spraw intymnych. Jestem z P. od pół roku. Początkowo uprawialiśmy seks raz na jakiś czas, a ostatnio zdarza się to praktycznie codziennie. Jest dobrze, bardzo przyjemnie, chcę tego, ale zastanawiam się czy to nie za często. Czy nie znudzimy się tym wszystkim zbyt szybko? Jak na razie chemia jest cały czas ogromna, czujemy do siebie wielki pociąg, ale może trochę abstynencji by się przydało? Jak myślicie? A Wy jak często się kochacie?

Gość Różyczka23.......
nikt nie odpowie ?

Gość andrrrr
wypierdalaj debilko, co następne : czy za często robię kupe ? sprawa indywidualna idiotko

Gość bez sensu ten temat
j.w.

Gość taka jednaaaa2345df
poki jest dobrze i macie ochote to robcie to nawet i 3x dziennie :P kiedys i tak sie znudzi troche i nie bedzie az takiej chemii i bedziecie robic to rzadziej, wiec korzystaj poki czas :P

Gość edrftghyjku
Wcale nie bez sensu! Ja tez myslalm ze im czesciej tym lepiej a malo brakowalo a bysmy sie rozstali... Nawet najlepsze ciastko wciskane na sile nie smakuje... A poza tym wstrzemiezliwosc przedslubna umacnia zwiazki:) macie inne ciekawe rzeczy do robienia, poznajecie sie lepiej a przez pozadanie sama rozmowa o sexie jest jak najlepszy maraton erotyczny

Gość Różyczka23.......
edrftghyjku tylko to ciastko nie jest wciskane na siłę. To wychodzi tak samo z siebie, spontanicznie. Leżymy, całujemy się i go strasznie pragnę. Pierwszy raz mam tak że nie potrafię się oprzeć. Aż mnie to przeraża. Poza tym wydaje mi się że z dnia na dzień seks z nim sprawia mi cooraz większą przyjemność. Nie jest nudno, poznajemy bardziej swoje ciała, swoje oczekiwania. Czuje się jakbym była uzależniona :D

Gość Trollos
andrrrr -"czy za często robię kupe ?" cieszę się że poruszyłeś ten temat, bo mam właśnie taki problem. Czy jak robię kupę po każdym posiłku to jest za często czy nie? A jem 4 posiłki dziennie :S

Gość Sentymentalny Wojownik
Kto powiedział, że wstrzemięźliwość przedślubna wzmacnia związek? Poproszę o dane statystyczne potwierdzające tę regułę.