Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzikie rzadze

Byłem z dziewczyną u prostytutki

Polecane posty

Gość niunia_175
a ty dzikie rzadze, zgodziłbyś się na trójkąt tylko z facetem?? i tak patrzyłbyś jak inny facet z twoją laską się zabawai

Gość Dzikie rzadze
a na kniec obsrała mnie gównem było cudownie

Gość Dzikie zadze
Uwaga co do wykształcenia i zawodu dotyczyła tylko tego, ze nie musi pracować np. jako właśnie prostytutka:). Wykształcone prostytutki oczywiście są, ale to już nie ma to nic wspólnego z tematem. Nie zgodziłbym się na układ 2m+1k. A niech sobie bedzie moja kobieta kim chce, miałem dwie panny przez godzine nie było mi źle:) To nie jest prowokacja, co za problem zapłacić za prostytutke. Problem w tym, ze trzeba zapłacić podwójnie!:)

Gość La Ola no culture dziś rzeknie
Tak sobie przeglądam Łas... I aleście tępi ^^. Cush, nie kierunkujcie tak swobodnie swoich myśli, gdy prawdy nie znacie - intuicyjnie prowadźcie dialog i nie wpadajcie w sieć stereotypów oraz ogarnijcie trochę dyskusję. A preferencje ok, nie prostytuowaliście się pszejsz, trójkącik to zwykła sprawa, prostytuowała [inny wydźwięk? hmm, nie, taki sam.] się prostytutka, jak dobrze kolo najwyżej spostrzegł, zauważył. A debile, zapoznaliście się chociaż z definicją jakiegokolwiek trudnego dla Was słowa z tego tematu? A może to dowolna interpretacja, wynikająca z upośledzonej wiedzy na tematy? :> Pozdro, święci deeeeeeeeeeeeebile i degenRaci :3.

Gość La Ola no culture dziś rzeknie
No już, nie poddawaj się, żondz. To debyle.

Gość głupia debilna
prowokacja jakiegoś przygłupa, nudzącego się tutaj.

Gość gość
Zadna zdrowa psychicznie kobieta sie na takie gierki nie zgadza. Wiesz kto to mowi. Byla prostytutka. Wszak moj staz byl krotki ale ten swiat zdazylam troche poznac. Hahhaha smiac mi sie chcialo jak to przeczytalam !!! Facet jest nawet zadowolony! Chlopie skontoluj twoja laske bo moze juz masz rogi a o tym tylko nie wiesz. Zadna kobieta w mlodym wieku ( do 40) o tym nie pomysli,, zadna nie bedzie nic dzielic jesli jest zakochana.(nawet jesli chodzi tylko o seks oralny)Chlopie , twoja dziewczyna daje Ci znak ze jestes nudny jak flaki w oleju a ty myslisz ze ona sie bawi. Chcecie poprostu pokazac nawzajem jacy to jestescie "otwarci" a wynik jest taki ze pokazaliscie sobie ze jak jestescie tylko we dwojke to jest poprostu kicha.

Gość gość
o ja pie.dole prostytutka umoralnia smiech na sali.

Gość mroczne mrrrau
i co powiedziała prostytutka? Spoobała jej sie twoja dziewczyna?

Gość Dzikie zadze
Podobało mi się kiedy moją kobietę rżneło kilku murzynów na zmiane :)

Gość Beeeeeea
Ja jestem kobieta i to atrakcyjna i tez byłam z moim facetem u prostytutki :) Wiec nie opowiadajcie głupot ,ze to nie jest mozliwe . Bylismy dwa razy i było super .Nie widze w tym nic złego . Bardzo kocham mojego faceta , jestesmy z soba 6 lat i taka zabawa nie popsula nic w naszym zwiazku tylko urozmaicila nasz i tak swietny sex. Kiedys zroblilismy to ze znajoma ale czulam potem lekka zazdrosc wiec uwazam ze prostytutka jest lepszym wyjsciem jesli ma ktos ochote na trojkat . Mozna kochac i sprawic swojemu mezczyznie taka frajde i sobie tez bo mi sie taki sex bardzo podobał . Mam nadzieję,ze jeszcze to powtórzymy