Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gdacząca

mam obsesję

Polecane posty

Gość gdacząca

Mój problem polega na tym, że nieustannie podejrzewam męża o to, że wcale mnie nie kocha... Nie wiem... Teraz jestem w ciąży w 4 miesiącu... On już przed tym jak się dowiedzieliśmy, że będziemy rodzicami zaczął zwracać mi uwagę na to, że przytyłam. Nie jestem jakaś potwornie duża, ale na pewno przybyło mi kg. Teraz jestem w ciąży nie mogę nic zrobić ze swoją sylwetką, ponieważ odchudzać sie w ciąży nie mam zamiaru, jeszcze mnie nie powaliło. Natomiast rośnie mi brzuch i zamiast cieszyć się ze stanu w jakim się znajduję, większość myśli zajmuje to jak będę wyglądała po urodzeniu dziecka... Mam małą obsesję, że mu sie nie podobam, że zacznie mnie zdradzać, że wszystko runie :( Mówię do męża spójrz brzuch mi urusł, on na to zauważyłem :( Zamiast no wiesz Kochanie jesteś w ciąży...Myślę, że jeszcze nie dojrzeliśmy do dzieci, ale czasu nie cofniemy. Jesteśmy ok. rok po ślubie i już nie dziećmi, ale jednak to za wcześnie. A jak się wszystko posypie? :( Dodam, że sam nie jest szczupaczkiem i w ogóle dużo je niezdrowych rzeczy :-/ na słowa lepiej Misiu spójrz jak Ty przytyłeś w ogóle nie reaguje, skupia wszystko na mnie, jakbym miała teraz możliwości to zmienić. Albo ja fiksuję albo On :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować