Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miauczydelko

odwalil numer

Polecane posty

moj ex na spotkanie z dzieckiem przyszedl ze szmata ktora byla powodem rozbicia naszej rodziny....ta szmata przyjechala z dwojka bachorow swojego meza z ktorym notabene mieszka nadal i z bachorem mojegop ex....gdyby to spotkanie bylo ze starsza corka to na pewno babsztyl by dostal w ryj...chce mu napisac smsa ze nie zycze sobie wiecej takich spotkan

Gość jola z małym nochem
miauczydełko ale te dzieci co w kupie spładzacie są jakoś między sobą spokrewnione przecież to może ex dobrze robi co?

a jak nazwac potomka z nieprawego loza?moje dzieci sa z malzenstwa...jej -jedno z kochankiem drugie z mezem trzecie z nastepnym kochankiem

Gość MatyldaS
Masz rację!! Oczywiście, że napisz, że sobie nie życzysz, ja zrypałam swojego, że wysyła obecną dziewczynę, żeby wysłała alimenty. Dostał zjjebę i proszę, już nie wysyła nikogo!

Gość neli___*
jak nazwać?!!! dziecmi tak po prostu,co tu one winne a swoja droga musisz być straszna że twój maz wolal kobietę z przeszloscia i 3 dzieci od ciebie sama sobie jesteś winna jak faceta zatrzymac nie potrafisz

Gość neli___*
"dzieci z nie prawego łoża" a ha ha ha ha ha !!!:D tak się smialam autorki jesteś kretynka

hmm....co TY mozesz wiedziec o mnie albo o ex....nie wyciagaj pochopnie wnioskow.... on ja zaplodnil bedac na delegacji ...ona byla wraz z mezem na imprezie z okazji ukonczenia budowy...no i po kieliszeczku tak sobie zaszla...wiec chyba nie myslisz ze zalezalo by mi na facecie ktory dyma idiotki na delegacji...sama go wykopalam z domu...w tej chwili mam od poltorej roku faceta co sie zowie facetem ...

neli a ja sie usmialam z twojego braku znajomosci zasad pisowni...nie z przymiotnikami piszemy RAZEM

Gość zawsze się boj
e i bede bala ze ktos mi taki numer odwali delgacje kurwa, delegacje

Gość GUGUJJJJ
DO NELI---> SAMA JESTES KRETYNKA! PEWNIE !!!!TO WINA KOBIETY ZE MAZ JA ZDRADZIL ...OBYS SAMA SIE NIE DOIGRALA , A JAK CIE FACET ZDRADZI POMYSL O TYM CO SAMA NAPISALAS WIESNIARO

Gość ale szmacicha
hahaha chyba zaraz spadnę z krzesła :D:D:D ale z ciebie tępa ździra, jestes tak tępa i pojebana ze nawet w głupiej delegacji mąż musiał cie wyruchać w rogi. I żebyś za jakiś czas nie żałowała ze dziecko nazywasz BACHOREM ty głupia nieudacznico

Gość buahAHH
ale z ciebie zołza, dobrze ci tak:D zostałas sama ze swoimi bachorami i jakims bezjajecznym typkiem ktory cie jeszcze chce :P a pewnie on tylko cie rucha bo tez taki pojebany jak ty jest

neli moze zaczniesz pisac pod czarnym nickiem wtedy moze pogadamy poki co jak widze piszesz pod conajmniej trzema nickami...ja nie zycze ci zle jak ciebie w te rogiw,,,to ciekawe czy tez bedziesz pisac ze sie -usmialam -a facet to jak zwierzatko na rauszu

Gość buahAHH
głupia jestes. idz lepiej zabawiaj bachory a nie na necie siedzisz SZMATOOOOO. DO GARÓW WON!!

Gość GUGUJJJJ
MIAUCZYDELKO , NIE ZWRACAJ UWAGI NA TA ZGORZKNIALA DZIEWUCHE WYPISUJACA TAKIE DYRDYMALY...TAKIE SA KOBETY -SRAJA WE WLASNE GNIAZDO ,NIE WSPIERAMY SIEBIE TYLKO KOPIEMY DOLKI..TYPOWE POLKI, ZAKOMPLEKSIALE, NUDNE, WREDNE... A TOBIE ZYCZE SZCZESCIA :)

Gość dzieciaki spladzac to
kazdy głupi umie ale nie kazdy ma odwage potem wstyd robic na całą okolice. Narobili sobie dzieciakow a teraz sie gonią, dobrze ze jeszcze z siekiera nie latasz debilko, a zreszta kto cie tam wie. Takie pustaki do wszystkiego sa zdolne.... ŻAL..

Miauczydelko, powiedz mu co myslisz, masz calkowita racje, powiedz mu spokojnie i otwarcie, zenie rzyczysz sobie, zeby ta lafirynda byla przy tych spotkaniach i juz ! Glowa do gory !

Gość GUJJJJJ
DO ROBOTY!!!!!!!!

Gość neli___*
imi chodzilo o to że ona nazywa dzieci bachorami itd. a co tu winne dzieci?wszystkie takie same skoro facet na delegacji ja zdradzil to znaczy że w domu było źle.Gdyby potrafiła zadbac o faceta wszystko byłoby o.k taka prawda Zawsze zdradzone szukają winy w facetach a niedoszukuja się winy w sobie

Gość peedobeer
w jakim wieku są te bachory? (ile mają lat, bo że jest XXI wiek to ja wiem)

Gość neli___*
ja pisze tylko pod swoim trudno ci uwierzyć że ktoś jeszcze ma cię za debilke kółko wzajemnej adoracji ha ha zdradzonych.żon co o męża zadbac nie potrafily i o siebie również

Gość neli___*
no autorko ile jest w tobie winy ?

hmm...wiesz,,,,wszystko mozna o mnie powiedziec ale nie to ze nie jestem zadbana...a ty neli jestes zapewne jedna z tych latawic ktore zakladaja topiki typu-jestem kochanka czy on sie ze mna ozeni.....nie licz na to kochana...bo oni rozwodza sie wtedy kiedy nie maja innego wyjscia bo zostali wykopani na zbity pysk przez madre zony ktore nie lubia tego typu 3kacikow

jezeli facet mysli przyrodzeniem, i musi sie spuszczac na prawo i lewo to jest jego problem, jak jest do tego takim debilem, ze nawet nie potrafi sie zabezpieczyc, to juz w ogole komedia. Zgwalconym tez wmawiasz, zo to ich wina, bo sie zbyt wyzywajaco ubieraja ???

na tym topiku chcialam uzyskac porade jak napisac dosadnego smsa..a nie oceniania mojej sytuacji bo akurat moja sytuacje uznaje za bardzo dobra...mam nowego kochajacego partnera myslimy o slubie ,corki go bardzo lubia...moze zycie ulozylo sie bardzo szczesliwie bo wreszcie pozbylam sie nieudacznika nieumiejacego zarabiac na dzieci bo na zone nie...bo ja zawsze wiecej zarabialam ...w tej chwili jestem ustawiona finansowo i bardzo szczesliwa

Miauczydelko, napisz co myslisz, dosadnie, i bez owijania w bawelne

Gość neli___*
mylisz się autorko,żaden facet który czuje się zadbany,kochany etc.nie rucha na boku tylko oni winni ty jesteś ta wspaniała i w ogole niesiesz o. co.chodzi