Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mili_mali

Solarium a okres?

Polecane posty

Gość mili_mali

Drogie dziewczyny, otóż mam pewne pytanie, wiem, że podczas miesiączki nie można kożystać z solarium. Otóż stosuję doustną antykoncepcę i zazwyczaj krwawienie pojawia się w czw rano, jednak w ost msc, było to w śr wieczorem. Chciałabym pojsc dzis na solarium, przed studniowką, ale nie wiem czy mozna tak? Fakt, krwawienie jeszcze nie wystąpiło ale wiem ze nastąpi za kilka ghodzin, bądz jutro... co mam zrobic? prosze o szybka radę.!

Gość alejaaaeds34
przeczekaj ten czas,glupia,oblesna solaro... Porzygam sie zaraz!

Gość mili_mali
nie jestem głupią, obleśną solarą ;]

Gość piękna księżniczka123
jesteś głupią solarą kretynko

Gość idź spal se morde
dostań krwotoku i wypierdalaj

Gość no ja ci teraz odpowiem na to
za pol roku matura a ty piszesz 'kożystac'???????????????????????????????????????????????????????

Gość mili_mali
mam dysortografie ;]

Gość mili_mali
a tak naprawdę sperma mojego psa rasy jamnik długowłosy często wpada mi do oczu podczas zabaw w mizianie i dlatego niedowidzę i zdarzy mi się ominąć jakąś literkę :(

jestes leniwa i nie chce ci sie nawet zajrzec do slownika, nie tlumacz tego dysortografia...

Gość mili_mali
nie podszywaj sie pode mnie dziw** nie mam zamiaru dyskutować z kiims o tak niskim poziomie inteligencji Skończ te dyskuje.NIe mam zamiaru sie poniżać, bo to forum nie zostało stworzone w tym celu. Chcesz podyskutować? wejdz na czat ;] Pozdrawiam

Gość mili_mali
Zresztą bando niedojebanych kretynów, pytałam o solarium kurwa mać, a nie jakieś pierdolone błędy ortograficzne 🖐️

Gość mili_mali
to ja tu jestem najmądrzejsza, a reszta forum nich wypierdala. wszyscy jesteście popierdoleni! i ty podszywie dziwkowaty w dupę jebany! i żebyście wiedzieli że pójdę i spalę sobie mordę żegnam głąby kapuściane 🖐️

Gość mili_mali
Przecież ja spokojna jestem :) " 16:57 [zgłoś do usunięcia] mili_mali Zresztą bando niedoj**anych kretynów, pytałam o solarium k**wa mać, a nie jakieś pie**olone błędy ortograficzne " - to było moje :D

a to mili_mali a tak naprawdę sperma mojego psa rasy jamnik długowłosy często wpada mi do oczu podczas zabaw w mizianie i dlatego niedowidzę i zdarzy mi się ominąć jakąś literkę i to to ja tu jestem najmądrzejsza, a reszta forum nich wypie**ala. wszyscy jesteście popie**oleni! i ty podszywie dziwkowaty w d**ę j**any! i żebyście wiedzieli że pójdę i spalę sobie mordę żegnam głąby kapuściane moje

idz poczytaj jakas ksiazke...