Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Błękitna27

Jeżeli ktoś chciałby odkupić nowy wózek TEUTONIA COSMO

Polecane posty

Gość Błękitna27

Proszę pisać: drops21@o2.pl Wózek nowy kosztuje 2470 zł, ja swojego nie używałam, gdyż miałam spacerówke od X-Landera a tę dostałam od dziadków. Zdjęcia mogę wysłać mailem. Cena: 1750 zł + ewentualna wysyłka

A czemu na allegro nie wystawisz? W zyciu bym nie kupila wozka za taka cene jeszcze "nieby " nie uzywanego. Smieszna jestes.

Gość garewjuhwbahwgfwtat
powiedziala POJEBANA JAGODA :):):):)

Gość jjjjjassds
agoda a wiesz ile kosztuje teutonia.... to drogi wozek i ja bym sie skusila gdybym juz swojego nie zakupila mam mutsy --autorko cena odpowiednia!!! nawet nie znizaj

Nie kupialbym tego wozka nawet za 1200zl . Mam juz jednego syna i wiem jakich bledow unikac przy zakupie wozka. A poza tym te pipkowate koleczka z przodu :D wyglada to to okroponie. Ja teraz kupie tania gondole bo sluzy krotko a potem zainwestuje w dobra -lekka spacerowke. Za zaden wozek nie dalabym tyle kasy, chyba by mi musilao rozum odejac zebym za wozek dawala 1750 chocby sie nazywal "Jestem zloty" Mlode dziewczyny jestescie i niedoswiadczone patrzycie na firme a nie na funkcjonalnosc .

Gość mama córci i synka:)
zgadzam sie z Jagodą-niektóre,ba nawet większość mamusiek kupuje wózek"dla siebie"a nie dla dziecka,dla szpanu i by sie miec czym pochwalic przed znajomymi/sąsiadami. ja równiez kupiłam tani głęboki wózek(używany),synek pojezdził w nim 6 m-cy,oddałam go koleżance i zainwestowaliśmy w dobrą,funkcjonalną spacerówkę.