Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qdfwej3qlkqd

ktore sie mocniej maluja codziennie?

Polecane posty

Gość qdfwej3qlkqd

nie, ze jakis tam blyszczyk, czy 'troszke' tuszu, tylko korektor, fluid, puder, róz, cienie, eyeliner, szminka itp? i ile macie lat?

Gość blowwww
ja ( ale nie tak przesadnie) kiedyś nie malowałam się w ogóle później miałam problemy z cerą(wysypka,uczulenia)i zaczełam używać korektoru i fluidu,problemy przeszły, wszystko już dobrze - ale ja nie widzę siebie bez chociaż małej ilości pudru. tusz i eyeliner i cienie też ;) Mam 20 lat prawie.

Gość a co je to obchodzi?
Nie maluję się codzienni ale jak juz to zawsze od samego początku do końca. Z tym,że nie używam eyelinera.

A i mam 21 lat :)

Gość ja mam...
24 lata, z listy wykreslę tylko eyeliner i cienie (uzywam b. sporadycznie) ale za to dopisuję kredkę.

Gość i dlaczeego nauczyciel
ja fluid- bo lubię mieć jednolitą cerę puder- bo utrwala makijaż i zapobiega błyszczeniu :) cienie- bo lubię- podkreślają lub wydobywają kolor tęczówki do tego eyeliner- jest trwalszy niż kredka tusz do rzęs- wiadomo ;) przyciemniam też trochę brwi ;) no i błyszczyk/ szminka- to zleży ;)

23 lata :P

Gość qdfwej3qlkqd
bo mysle, ze jestem nienormalna. codziennie maluje sie pudrem, fluidem, korektorem, brwi podkreslam cieniami, eyeliner, tusz i szminka, ale raczej naturalna - w kolorze nude. a mam dopiero 19 lat

podkład i puder są połączone :P i najlepiej ich nie rozdzielać;)

Gość kobieta z makijazem
fluid i tusz do rzes - od 15 roku zycia. teraz 28lat: fluid, puder, roz na kosci policzkowe (w kolorze opalizujacym), eyeliner, mocno wydluzajacy tusz, a na ustapomadka ochronna bezbarwna. czasem cienie, ale tylko czasem.

Gość sołsad!
mam tak samo, kiedys zawsze myslalam ze ludzie postrzegają mnie jako pustaka,tipsiarę,ale ja nie wyobrazam sobie wyjsc z domu bez korektora fluidu,pudru i kredki bo mam straszne oczy wtedy. A teraz mi to zwisa,zaczełam malować sie głownie przez to,ze mialam piegi :O co było utrapieniem.

Czemu nienormalna? Po prostu chcesz ładnie wyglądać,dobrze się czuć ;) Ja mam zawsze lepszy humor jak się pomaluję :P ;) I Faktycznie wolę kredkę niż eyeliner chociaż eye' jest trwalszy :)

Gość kobieta z makijazem
eeee tam, mozna uzywac wielu kosmetykow dobrej jakosci, w dobranych kolorach i wygladac gustownie i z klasa. a mozna uzyc jednego nieumiejetnie i wygladac jak zdzira. w twoim wueku tez sie tak malowalam. :-)

Gość kosmetyczka:).....
Witam:). Ja na codzień używam podkład,puder,brązer,eylayner,tusz (tuszuję co nakmniej 5 min.), korektor na usta i podkreślam brwi na czarno:). Pozdrawiam:)

Gość beatrycze00
24 lata i na codzien: podklad puder cienie kredka tusz blyszczyk oczywiscie nie jest to wieczorowym makijaz :)

Gość yea yea yea yea ;)
a ja mam 21 lat i na co dzień używam podkładu (delikatnie - bo nie lubię, kiedy twarz wygląda jak maska, a poza tym mam czystą, bez krost, piegów i wyprysków, cerę...), różu (też delikatnie), eyelinera, tuszu i perłowej pomadki pielęgnacyjnej nivea, tyle ;)

tusz, kredka, cienie, blyszczyk, puder , fluid szminka wow, pytanieZ: ile czasu zajmuje wam zrobienie makijazu? pytanie nr 2 czy da sie nie wygladac jak clown z takim zestawem???

Ja potrzebuję ok 30 min. Jeśli dobierzesz odpowiednie kosmetyki to spokojnie,nie będziesz wyglądała jak clown

Gość heeeeeeee
Ja używam: kremu matującego, bazy pod makijaż, podkładu, pudru, różu, kredki do oczu, tuszu, szminki/pomadki ochronnej oraz czasami jeszcze korektora i utrwalacza makijażu. Mam 18 lat.

Gość no no noooo
przecież w ciągu 30 minut rano powinna raczej czytać poezję, a nie się malować :classic_cool:

Makijaż to jest jedna z niewielu rzeczy które lubię i mam czas robić. Także nie uważam tych 30 min za czas stracony :classic_cool: Tym bardziej ,że później lepiej się czuję :classic_cool:

Gość ksdfkusdvfsd
lekko pudru w kamieniu i tusz :) No i jaki "brązer" na policzki na impreze czasami fluid.. Kiedys jak mnie było stać to korektor rozswietlajacy pod oczy z Inglota.. Bo mam woreczki czasami :) lat 20

Na co dzien się nie maluję. Na wyjścia - tusz, eyeliner. Nie mam używac pudrów i fluidów, bo wyglądam jak czarownica z ciepłych krajów :o

Gość Gadatliwa .....
Lat mam niecałe 20 :) a używam codziennie : kremu pod makijaż , podkładu , korektora , kredki do oczu , eyeliner, tuszu do rzęs , czasami różu na policzki :) no i pomadki ochronnej

Gość beatrycze00
ja niestety musze sie malowac bo moja cera jets okropna. sam makijaz zajmuej mi kilka minut, ale wczesniej nakladam filtr 50 i kilak minut "trace" na czekaniu az sie wchlonie.

Gość kaśka01
nie maluję się na codzień, czasem mocniej na imprezę