Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosiekkk:).

makijaż na zaręczyny:).

Polecane posty

Witam wszystkich bardzo serdecznie:). Mam jeden problem i myślę,że dacie radę mi pomóc:). Moje zaręczyny wypadają teraz w sobotę,niestety nie mam pojęcia jaki zrobić sobie makijaż a chciałabym taki z czarnym cieniem do powiek. Bardzo proszę o pomoc np. o jakieś zdjęcia lub opis szczególny makijażu. Z góry dziękuję:). Ps. wredne komentarze zostaw dla ludzi z takim ilorazem inteligencji jak Ty ;]. Pozdrawiam::).

Gość a co to znaczy zrobic
to wiesz kiedy beda twoje zareczyny??:D zenada

Gość z-gryz
a on o tym wie ?

Gość to nic nie znaczy :(
poszykaj wiece na yt... masa filmow krok po kroku

czesc:) wiesz co ciezko bedzie dac Ci dobre rady odnosnie makjazu,poniewaz nawet nie wiemy jak wygladasz jaki masz typ urody..co z tego ze ktos napisze Ci -niebieski jest w modzie tak sie umaluj-jesli Tobie moze kompletnie do buzi nie pasowac.zostaja Ci dwie opcje:kosmetyczka-doradzi chyba najlepiej albo makijaz podobny do tego jak malujesz sie na codzien,z np mocniej zaznaczonym konturem oka(delikatna kreseczka albo cos w tym stylu.NAjwazniejsze zebys czula sie w nim dobrze:))jesli nie stosujesz podkladu-kup jakis bardzo delikatny...uzyj troszke rozu lub bronzera:) Moze poeksperymentuj tez przed lusterm i zrob sobie fotki-zobaczysz sie nieco inaczej niz w lustrze:)popros o rade mame ,siostre lub przyjaciolke. PS i co z tego ze wie kiedy??? pomyslal ktos ze moze Ona ma oficjalne zareczyny??z rodzicami i najblizszymi??

Gość a co to znaczy zrobic
najpierw to sie ma zareczyny z zaskoczenia a nie oficjalne:P

"chciałabym taki z czarnym cieniem do powiek. Bardzo proszę o pomoc np. o jakieś zdjęcia lub opis szczególny makijażu" To Ty chcesz "taki" czarny ale my mamy Ci pokazać zdjęcie jak taki wygląda? Dobre 🖐️ :D

Tak moje zaręczyny są oficjalne:). Mój partner wie i wie cała roszinka:). Pozdrawiam:*

Gość kkkiiikkkaaa
Ale jak my ci mamy doradzić jak nie wiemy jak wyglądasz. Jeśli jesteś brunetką o latynoskim typie urody to ładnie ci będzie w czarnej oprawie oczu. Jak jasną blondynką lub rudą z porcelanową cerą to będziesz w czerni wyglądać komicznie.

Mam czarne włosy ,długie za piersi . Moje oczy są piwne , mam ciemną karnację:), używam podkładu pudru wszystkiego:). Kupiłam już sobie nawet sztuczne rzęsy niestety nie mogę się zdecydować:(.

Gość Jaaaaa ;)
A co kogo interesują jej zaręczyny? Ja tez wiem kiedy... Bo będą oficjalne, z rodzicami i najbliższą rodziną. "Zareczyny najpierw z zaskoczenia"...to zaręczasz się 2 razy? :D to dopiero zenada ;] skoro wie, to znaczy, ze razem to planowali. chcieli miec zaplanowane wszystko od A-Z, wszystko zaplanowane bajkowo, jak marzenie ;) napewno tak ;) sama wiem po sobie. Pozatym napewno juz ją pytał, czy bedzie jego zona z zaskoczenia, czy sie zgadza i wogole.... Wiec potem czas na pierscionek i oficjalne, murowane zaręczyny...Pozdrawiam.

Gość adwdaw
Od razu zapytaj o makijaż potrzebny na rozprawę rozwodową. Na pewno źle wybrałaś, z ten Twój zagrodowiec okaże się skurwysynem.

Mamy Sierpien a widzisz my jesteśmy dalej razem i jestem w drugim miesiącu ciąży !!! :)

Gość bleblebleeeee
Gosiek, i jak zaręczyny wypadły, jaki miałaś makijaż? Ja na Twój topik dopiero dziś trafiłam...

Gość ten w stylu kim
ups stary topic

blebleble :) Zaręczyny były wyśmienite :)... Miałam różowy cien i czarne kreski eyaleinerem :)... Ojj kiedy to było w Lutym hihi a za rok ślub !