Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kanioo

Jak przerwać niezręczną ciszę? O co zapytać?

Polecane posty

Gość kanioo

Podczas rozmowy z piękną lecz nieśmiałą dziewczyną z klasy szybko zapada cisza. Podobamy się sobie nawzajem, jestem wręcz pewien, że ona chce czegoś więcej, tak samo jak ja. Nie wiem za bardzo o co mam ją pytać, onieśmiela mnie urodą, piekielną inteligencją i mądrością. Ja być może też ją onieśmielam, nie ukrywam, ze jestem dość przystojny. Nigdy nie miałem dziewczyny, jestem mocno nieśmiały. Ona też i także niekogo (chyba) nie miała. Mamy prawie 18 lat. Proszę o pomoc.

Gość alllikkka
wiesz, nie wiem co ci poradzić :) ja do ok 17 rż też byłam mega nieśmiała ale to sie zmieniło :D jako ś tak samo wyszło i teraz przebojowa jestem, no a ty najlepiej powiedz że jest taka mądra i że ciebie onieśmiela, prawdopodobnie ona to samo czxuje ale nie umiecie przełamać bariery, takie wyjaśnienie rozwiąze problematyczną sytuację i spinaj się facet przed walentynkami!!! masz teraz niesamowitą okazję kupić bukiet róz i zabrać ją na romantyczną pierwsza randkę dnia 14 lutego, jak jeszcze czegoś nie wiesz to pisz.....

Gość kanioo
A może: czy chciałabyś zobaczyć mojego siusiaka ? Ja w zamian pomiętoszę Twoje cycunie, będzie nam obydwojgu miło :classic_cool: