Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herre5

do matury 3 miesiace......help

Polecane posty

Gość herre5

czy w 3 miechy uda mi sie solidnie nauczyc do matury z 4 przedmiotów na podstawie. Dodam, ze moje wyniki z matury probnej to polak 30% matma 70% niemiec 40%

Gość beatrycze00
3 miesiace wsytarczyloby na nauke do poziomu rozszerzonego z biologii i chemii nawet :o

Gość herre5
ale jestem len :O i nie opiertalalam sie przez 3 lata :(

Gość hahahhahyhywhey
ja tez mam zamiar sie opierdalac przez te 3 lata ;d

Gość herre5
piszcie, czy do matury uczyliscie sie caly rok, cala klasa maturalna?

Gość napewno lepiej Ci pojdzie
jak odstawisz kafe na te 3 miesiace :D Wiem, trudne... :classic_cool:

Gość herre5
no na pewno :classic_cool:

Gość herre5

Gość blkkkii
no pewnie, ktoś pisal o rozszerdzonej bio i chemi, ja chcę to zdawać iąsnie zaczynam naukę :) a podstawa to banał, ćwicz pisanie wypracowań(słabo ci polak poszedl), z matmy zapoznaj się z tablicami matematycznymi co na maturze dostajesz(na cke.edu.pl są) to spora część sukcesu dobrze znać te tablice, wiedzieć gdzie co jest :) na matmie najważniejsze są funkcje, zawsze jest jedna równość i nierówwność, podstawa to banał :):) do anglika to ja tylko list oficjalny ćwicze, nieoficjalny mam w małym paluszku, słychanie i czytanie to proste, a niemiecki to podziwiam i nie wiem czy amtura jest ciężka czy łątwa ale życze powi\odzenia, 3 miechy to full czasu, rozwiązuj arkusze z poprzednich lat...

Do polskiego radzę się przyłożyć,bo może być lipa,to samo tyczy niemieckiego. Z majzy porozwiązuj parę zadanek,bo wnioskuję,że jesteś bardziej ścisłowcem i aż tyle ryć nie musisz.

no z polskiego i niemieckiego osiągnięcie ponad 50% nie powinno stanowić żadnych problemów, no a matma na podstawie dosyć nieźle napisana

Ja ma inna sytuację bo musze się z matmy przyłożyć :O moje próbne wyglądają tak: polski 64,25% WOS 62 % angielski 89 % matma porażka 38% :O ale teraz mam ferei to trochę siedzę nad tą matmą. Dzisiaj robiłam arkusz maturalny to miałam 50 % także jak robie dużo zadań to widzę postępy :P

Gość miniaa
a ja mam tylko z angola i stąd moje pytanie czy jest to możliwe żeby nauczyć się angola tak aby zdać na te 30% ?

wydaje mi się, że tak. Moja przyjaciółka jest słaba z angielskiego ale posiedzialam z nią parę razy potłumaczyłam i zdałą na 40 % ;) także można jak najbardziej :P powtórz czasy, naucz się jak najwięcej słówek, niezbędnych zwrotów do np listów formalnych, nieformalnych i już będzie z górki. :)

Gość askkkaaaa
ja rownniez jakos specjalnie jeszcze nie ucze sie do matury;/ mam teraz ferie a jakos ciagle malo czasu na wszystko;/ zaczelam pisac ta prezentacje do amtury z polskiego, zostal mi jeden utwor do opisania i zaczelam czytac ksiazke ktora mi do tego potrzebna. A planowalam ze wezme sie za angielski i matme przez ferie ale watpie ze sie wyrobie;/ Probne pozdawalam ale i tak jakos odczuwam dziwny stres;/