Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrymowana

przeczytajcie i oceńcie...

Polecane posty

Gość zrymowana

PROSZĘ NIE PATRZCIE ŻE TAKIE DŁUGIE. PRZECZYTAJCIE I OCEŃCIE. TO DLA MNIE WAŻNE 1. I choćbyś próbował dojść na konic świata, nie dojdziesz. I choć zrozumienie tego zajmie ci całe lata nie złądzisz. Szukając swego przeznaczenia, myślisz że chodzisz wśród gwiazd lecz to tylko złudzenia. Myślisz że świat jest kolorowy i pełen miłości, Myślisz że skoro się uśmiechamy to nasze życie jest pełne radości. To taka maska, która chroni nas przed niebespieczeństwem i smutku cieniem A miłość jest naszym największym pradnieniem. 2. Pamiętam dzień gdy cię poznałam, od pierwszcego wejrzenia się zakochałam. Parzyłam w Twe oczy ciemne jak kawa od tamtej pory byłam jakaś niemrawa. Pamiętam także pierwszy pocałunek, czasem w smutnych chwilach był jak ratunek. Ty zawsze na duchu mnie podnosiłeś, nigdy o nic mnie nie prosiłeś. To są te słodkie chwile, chwile przyjemne i miłe. Jednak utkwił w pamięci mej tamten dzień, miałam straszliwy wtedy sen. Gdy obudziłam się przerażona poczułam że ze strachu jestem spocona. Cały dzień się czegoś bałam, na Twój telefon ciągle czekałam. Myślałam, że ja coś złego zrobiłam, że cię jakoś zasmuciłam. Wkońcu telefon, szczęśliwa odbieram co usłyszałam? Aż buzie otwieram. Serce mnie boli, Łza w oczach stoi. Nogi w kolanach się uginają myśli krążyć znów zaczynają... Dziś stoję tutaj, na tym cmentarzu gdzie Cię spotkałam pewnego razu. Lecz teraz to inne okoliczności zaczyna mnie brać już na mdłości. Stoję nad grobem pochylona stoję jak nigdy jeszcze zmartwiona. nie mam już siły dłużej bez Ciebie. Mam nadzieję że choć jesteś w niebie. I patrzysz co tutaj na ziemi się dzieje jak ja bez Ciebię ciągle szaleję. Wracam do domu, w pokoju się zamykam I słucham jak zagarek od Ciebie tyka. o nie! bierze mnie znów na wymioty na nic nawet nie mam ochoty. Poszłam szybko do apteki. Myślę wezmę jakieś leki. ale pamiętam co się zdarzyło coś jakby teraz jakoś przybyło. Pamiętam tę noc wyjątkową gdy kochałam się pierwszy raz- z Tobą. kupiłam test ciążowy i dgy w łazience był już gotowy, ze strachem w oczach na niego spojrzałam o mało co nie zemdlałam. O Boże! dwie kreski widzę czerwne moje życie jest już skończone.(...) Minęł szybko miesięcy dziewięć kiedy?- nawet nie wiem... Przyszedł na świat skarbek mój mały On jest taki doskonały. mała kruszynka cała jak tato Damian dziękuję ci za to Twoje imię nosić będzie. Teraz jest tak jakbyś był ze mną wszędzie:')

Gość ...NATALA...
Brawo! PIĘKNIE!!!!

Gość zrymowana
a to? zakochani w sobie bez pamięci nie widzą jak biegnie czas. nie widzą jak wszystko się zmienia zakochani,biegną dalej w świat bez zastanowienia...