Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfghjklfghnjmk

Psy na łańcuchu

Polecane posty

Gość dfghjklfghnjmk

Na wsiach rozumiem ze psy sa na łańcuchach 1 metrowych.Wsiokom sie nie przetłumaczy..

Co, uwage oglądasz i Ci się przypomniało ,że takie sytuacje mają miejsce ??

Gość dfghjklfghnjmk
dokładnie,ogladam tvn

Gość poli27-prawie 28
tez to ogladałam,,,normalnie bym tym swiokom po ryjach natrzaskała

Gość sara jesika parker
ja mieszkam na wsi i nie widzialam psow na metrowych lancuchach, ale pewnie zdazaja sie wyjatki. ale co roku widze kilka duzych psow blakajacycz sie przez kilka dni, pewnie za duze do bloku byly.

Gość sara jesika parker
I powiedzcie co w takiej sytuacji zrobic, tylko nie piszcie ze do schroniska zawiesc bo to smiechu warte, czy raczej maja z glodu zdechnac na drodze?

Wiecie co ja myślę ? Że jest to problem nie od dziś, tak jak głód, bieda i choroby na świecie... Myślę, że to co jedynie my możemy to : zadbać o swoich pupili i ewentualnie zwrócić uwagę gdy zauważymy ,że "cos jest nie tak" u innych ... Osobiście kocham zwierzaki i nie moge patrzec na tego typu reportaze, bo mnie krew zalewa... Fajnie, ze telewizja -ktora moze cos zdziała( chociaż na chwile ,gdy wokół tego jest "głośno"- bo ma do tego możliwosci. Uwierzcie ,że dużo to juz jest wtedy gdy sami wobec siebie nie mamy "wrzutów sumienia" i z reka na sercu mozemy powiedziec, ze dbamy o nie tak jak nalezy...

Gość hiszpanie to sadyści
nie ma co się atakowac kto ze wsi a kto z miasta ,wszedzie sa glupi ludzie z przeswiadczeniem że zwierze nie czuje ,bardzo dobrze ze TVN zaczał taką akcje czym wiecej ludzi bedzie wrażliwych to będzie lepiej i dla dzieci i dla ludzi starych ,chorych,kalekich i dla zwierząt ,może otworzą im się klapki na oczach bo u większości to niewiedza a nie zlo

Gość psy powinny życ na wolności
powinien być zakaz posiadania psa

Gość pies też człowiek
pies na prezydenta