Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a tak pytam a co

CZY JESTEŚCIE CAŁKOWICIE HETERO?

Polecane posty

Gość a tak pytam a co

To, ze kobieta moze czuc troche pociag do innej kobiety - rozumiem. W końcu kobiety maja idealniejszą, delikatną, schludną sylwetkę. Jednak nie rozumiem, jak facet moze czuc pociag do innego faceta. OCHYDA

Gość kkkiiikkkaaa
Ja jestem w 100% hetero, obrzydza mnie kobieca cipka (oprócz mojej własnej rzecz jasna:D ). Kompletnie nie wyobrażam sobie, żebym miała jakiejś kobiecie zrobić minetę, chyba bym zwymiotowała. Zresztą już nawet myśl o pocałunku mnie odrzuca.

Gość sdfgsdgsdgsdgsdg
Ale głupia teoria,że kobieta może a facet nie. W obu kierunkach jest to pedalstwo i kropka.Co za różnica czy facet z facetem,czy kobieta z kobietą.Precz z pedalstwem!!

Gość kkkiiikkkaaa
I dokładnie, teoria z kosmosu, wymyślona przez autora-faceta, któremu nie mieści się w głowie, że kogoś kobiety moga po prostu odrzucać.

ja mam sąsiadkę biseksualną slyszę ją coraz częściej u siebie za ścianą a panni pracuje w salonie peugeota.

Gość taczinDe pejn daciu left miŁit
tak, jestem w 100%

Gość 387678
nie rozumiem czego nie rozumiesz. Mnie homoseksualiści kompletnie nie brzydzą, za to nie lubie tych bi- co moga z jednym i drugim. Dla mnie to jest najbardziej obrzydliwe.