Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szu2

kobiety 35 letnie......

Polecane posty

Gość buahahha
haha nie wole starszych facetow :D to ze jestem otwarta na milosc i nie narzucilam sobie restrykcji co do wieku partnera -8

Gość dla mnie bylaby to na pewno
taka 17 lat starsza bylaby na pewno jeszcze madrzejsza, jesli madrosc to jego glowne kryterium wyboru(tak napisal) to nie wykluczalby z zalozenia starszych kobiet albo rowiesniczek, a dlaczego jednak tak czyni;)?

jak ja poznalem nie pytalem ile ma lat i jakie ma nogi i czy lubi seks.zwracam uwage jak mowi jak sie zachowuje i ta wlanie osoba przykula moja uwage swym madrym podejsciem do zycia

Oj chyba nie doczekamy sie odpowiedzi od naszego Szu ;). Szkoda ;)

Gość buahahha
co do wieku partnera -8

Gość buahahha
no i ucina mi posty... ale dobrze bo i tak bzudry piszecie wiec spadam

czyli co... ta kobieta szu 2, to tylko mądrością go ujęła? To jakaś mało atrakcyjna babka,ze związała się z 17-lat starszym facetem, bo nikt jej inny nie chciał?

i zeby byla jasnosc jest madra piekna i ma zajebiste dlugie nogi

buhaha to dlaczego akurat tylko 5 lat starszy? niekonsekwentna jestes dziewczyno w swoich wypowiedziach :).

Gość prawie pod 30tke
pisalam tuta juz ze moj facet jest o 13 lat starszy, do "ja mam 32" gwarantuje ci ze moglabym miec KAZDEGO faceta ,ale uparlam sie na tego akyrat, nie dlatego ze starszy, ale dlatego ze go kocham i nie chce nikogo innego :)

ALE ODPOWIEDZ WKONCU DLACZEGO MĘŻCZYŹNI PO 50-TCE WOLĄ MŁODSZE KOBIETY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na swoim przykładzie;)

Gość Ja mam 32 lata i preferuje
jak ja poznalem nie pytalem ile ma lat i jakie ma nogi i czy lubi seks.zwracam uwage jak mowi jak sie zachowuje i ta wlanie osoba przykula moja uwage swym madrym podejsciem do zycia Hm, gdyby nie Twoj wczesniejszy tekst, ze ze starsza nigdy... ;-) A co do mnie - tlumacze mlodszej kolezance - tez faceci nie pytaja o wiek. Ale mlode dziewczyny zwracaja na to uwage. Jak Ty. Ostatnio kolezanka z pracy kazala zgadywac znajomemu, w jakim jestesmy wieku (ona 24, ja 32) i on ocenil: ona 28, ja 23 :P

Gość buahahha
bo akurat w takim sie zakochalam? :O nie szuka starszeych na sile , jestescie denne ,ael juz to mowilam..

Szu a gdyby miala 45 albo 55 lat? Tak z reka na sercu? Nie zdezerterowalbys jakby Ci powiedziala ile ma lat?

nie wiem dlaczego inni wiem dlaczego ja predatorka bo moja pani jest cudowna i ja kocham

prawie pod 30tke pisalam tuta juz ze moj facet jest o 13 lat starszy, do "ja mam 32" gwarantuje ci ze moglabym miec KAZDEGO faceta Nie gwarantujesz, tylko przekonujesz. To roznica. W tym wieku powinnas juz ja pojac ;) A ja przekonuje Cie, ze mojego znajmego geja bys miec nie mogla. A i wielu innych ;) Ja tez nie moglabym miec kazdego faceta. Istnieja np. panowie z takim zboczeniem, ze interesuja ich wylacznie kobiety powyzej 200kg wagi. Nazywa sie ich wypasaczami. Chocbym nie wiem, jak sie starala, nie wygladam na tyle, ale nie bede sie klocila, moze Ty owszem? :P

moraira juz mowilem cenie ja za to ze jest madra a ze przy okazji jest piekna to tylko sie ciesze

Gość prawie pod 30tke
nie masz sensowniejszej odpowiedzi?

jesli wiecie co to znaczy milosc to chyba nie trzeba wiecej tlumaczyc

Gość prawie pod 30tke
to nie do ciebie bylo szu

a ty predatorka masz taki zaborczy niczek ciekawe jak tam u ciebie z ta miloscia kochasz czy nie ?

szu sadze,ze wiele kobiet chciałoby być tak kochanymi przez swoich mężczyzn tak jak ty kochasz te swoja panią;)

Gość jestes jedna z wielu
wyjatki sie zdarzaja, ale reguly sa jasne i duze roznice nie maja sensu i wczesniej czy pozniej takie zwiazki padaja (pomijam takie gdzie ogniwem laczacym jest kasa;) ) kto choc troche myslacy wezmie sobie duzo starszego partnera, jeszcze faceta(po to zeby umarl 20 lat wczesniej i byl drugim ojcem:o)

hmm... Szu zadal pytanie czy kobiety kolo 35 lat chcialyby sie zwiazac z facetem 17 lat starszym. Czesc napisala ze nie, czesc ze woli mlodszych, zadna nie zaatakowala kobiet wolacych tych duzo starszych. Po czym jak sie pojawily takie co wola duzo starszych, zaczely sie klocic. Dlaczego? przeciez nikt Wam nie broni sie z nimi wiazac. Jak jest ok, to super. Zrozumcie ze nie wszystkim az tak duza roznica wieku w zwiazku pasuje.

zycze ci pradatorka by ten twoj cie kochal jak ja swoja pania

Szu, ale wciaz nie odpowiadasz... bylbys w stanie pokochac kobiete o 17 lat starsza od siebie, gdyby byla madra? Tak hipotetycznie? I w takim sensie, jak 17 lat mlodsza? Bo ja wiem, czym jest milosc w moim rozumieniu, ale nie wiem, czym w Twoim.

Ja jelsi kocham to osoba zainteresowana wie o tym.. nie mam potrzeby pisania o swoich uczuciiach i życiu na forum - wybacz szuu ale ciebie chętnie poczytam.. tymczasem uciekam i życzę owocnych rozmów. Temat zawsze można rozwinąć. Nie tylko skupiać się na miłości szu:) A swoją drogą szu powinieneś udzielać rad mężczyznom jak powinni dbać o swoje kobiety- rozwodów by mniej bylo;)

Gość buahahha
haha jak nie atakowalyscie ?