Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vat's up

Zazdroscicie zycia w Londynie

Polecane posty

Gość vat's up

??

Gość z-gryz
która dzielnica ?

Gość Phoebe20
nie ma czego zazdrościć :) ja za dwa-trzy lata najdalej zmienial Londek na Wawe ;)

Gość Nie zazdroszcze, bo
mam sie lepiej w Niemczech. Londyn mi sie nie podoba. Malo placa i drozyzna.

Gość z-gryz
dla Polaków jeszcze jest szansa aby porządne pieniądze zarobić teraz zimą ale muszą te rury żeliwne popękać kanalizacyjne od mrozu , piękna kasa :)

Hahahha, niby jakeigo życia? Fizycznej pracy, no chyba ze szczyt szału to być kiero zmiay w tesco:) i oczywiscise wynajmowanego mieszkania:)

Gość Phoebe20
o w zimie jest masakra. Boiler nam wysiadł bo rury idą na zewnątrz i są nie ocieplone, przez miesiąc nie było gorącej wody pod prysznicem O_o letnia w najlepszym wypadku. Do tego transport leży, drogo jak cholera i koszmarny tłok i smog. Jestem tu tylko i wyłącznie ze względu na poziom mojego kierunku studiów...

Gość z-gryz
Greta Garbooo , nie śmiej się z Polaków, są wykształceni i chcą zarobić normalne pieniądze , można w Polsce na budowach zarobić ale do pieniędzy EURO nie dojdziemy tak szybko , szybciej jak Helveci pozostaniemy przy naszej złotówce niż złotówkę zamienimy na EURO , więc daj Polakom szansę zarobić te EURO :)

Gość a mieszkanie
nie musi być wynajmowane- ja właśnie dostałam chatkę z counsila i się cieszę :) dla złośliwców- możecie mi naskoczyć :P