Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechciana ciazaa

niechciana ciaza :(

Polecane posty

Gość niechciana ciazaa

Lekarz dzisiaj potwierdzil :( Ale jestem zla... Bralam tabletki i do tego maz nigdy nie konczyl w srodku... Dlaczego mnie to spotkalo?! :(:(:( Nie moge, nie chce miec dziecka!

Gość niechciana ciazaa
Mam nadzieje ze zaraz sie obudze, ze to tylko zly sen....

Gość Nie strasz !!!
Jakie tabletki brałaś? Regularnie?

Gość niechciana ciazaa
novynette, tak regularnie, nie chorowalam ostatnio ani nic takiego

Gość titki
a ile masz lat? i czemu niechcesz skoro masz meża?;/

musialas dac ciala z braniem tych tabletek, czasem nawet zwykly wegiel leczniczy obniza skutecznosc antykoncepcyjna

Gość titki
ja 6 lat temu tez zaszłam w nieplanowaną ciąże....tzn planowaną ale niewtedy;/myślałam ze świat mi sie zawalił...ale tak niebyło pobraliśmy sie z moim chłopakiem (niebył to przymós i tak mieliśmy to zrobić pozatym mieszkaliśmy juz rok razem)a teraz nikodemek ma 5 latek i jest celem mojego życia;)dodam jeszcze ze zasze zarzekałam ze nielubie dzieci:/

Gość dfcvfvfc
a ja sie wlasnie boje ze jestem.. ;/ tez nie lubie dzieci.. i nie chce byc w ciazy... czasami mozna bardzo uwazac..zabezpieczac sie ale nic nie gwarantuje chyba tych 100% pewnosci ;/

Gość titki
opisz swoją sytuacje bardziej szczegółowo....ja tam po swojej ciąży odrazu założyłam spirale i mam juz 5 lat z główy....żadnych kłópotów i nieplanowanuch ciąży....

Gość titki
dodam ze ja wtedy tez sie zabezp[ieczałam były to globólki przed stosunkiem...niestety nieskuteczne....a moze stety;)?

Gość dfcvfvfc
ja jak bede to nie wiem jak to zniose pod wzgledem psychicznym,.. jak ja nawet mam taka blokade do seksu przez niechciane macierzynstwo.. ;/ w kazdym razie zadne poronienia czy aborcja nie wchodzi w gre.. albo do adopcji oddam albo po prostu bede starala sie wychowac..

Gość dfcvfvfc
autorko to bardzo dziwne skoro bralas tabletki a maz nie konczyl w tobie w dodatku a jestes w ciazy... bardzo dziwne... ale jestes o tyle w ok sytuacji ze masz meza... ja jestem z malej miejscowosci, ciemnogrod.. mimo iz jestem pelnoletnia, bez slubu beda patrzec na mnie jak na dzi***e ;/

Gość titki
kiebieto co ty piszesz!!!do adopcji?????no a co faceta niema?to nietylko twoje dziecko.ja jak urodziłam miałam 20 lat....tez miałam doła...ale jak sie urodził to juz miałam inne myśli...chociaz uwazam ze teraz jestem lepsza matka niz wtedy....tak zdecydowanie dopiero teraz do tego dorosłam....napisz cos wiecej o sobie .załóżspirale jak niejestes i z główy....a sex jaki wtedy przyjemny;)

Gość kicKicKic
Lepiej jak odda do adopcji jeśli nie ma uczuć do dziecka, niż miałaby podrzucić komuś na wycieraczce, że nie wspomnę o aborcji itp.

Gość dfcvfvfc
no ja mam teraz 20 ;/ a moj facet.. choc kocham go i jestesmy ze soba 4 lata jest.. coz sam jak dziecko, chociaz pracuje nad tym ;/ nie nadaje sie na ojca.. a mnie ciaza od kad zaczelam wspolzyc przerazala.. spirali podobno nie kazdy moze zastosowac.

Gość dfcvfvfc
kicKicKic racja :) chociaz moze i zmienie zdanie, na poczatku moze to byc szok.. ale nigdy nic nie wiadomo. zreszta ta ciaza.. to niewiadomo jeszcze. za tydzien robie test jezeli nie dostane @ ktore ma wlasnie wtedy nadejsc.

Gość ta bralas tabletki
jak trzeba, maz nie konczyl w srodku i jestes w ciazy no juz w to nie uwierze, nie ma takiej opcji

Gość dfcvfvfc
autorka tematu juz chyba sobie poszla chwile temu

Gość ta bralas tabletki
musiala cos nawalic z tabletkami - albo maz ktoregos razu nawalil :)

Gość 87878
Był tu taki topik , typu moje tabletki anty zawiodły, pareset wpisów, to bardzo częste... Nie męcz sie, rozważ aborcję, to nieprawda że każdy kocha swoje dziecko... Te wpisy typu, że jak mam męża to dlaczego nie chce sa takie mądre, OMG

Gość dfcvfvfc
87878 zgadzam sie z druga czescia wypowiedzi, nie kazda ktora ma meza chce miec dziecko.. ale aborcja ? :O

Gość 87878
Nie jestem po prostu fanatyczką życia za każdą cenę. Ale to kwestia w co sie wierzy.

Gość dfcvfvfc
kiedys tez tak myslalam.. ale pomimo iz nie sama nie chciala bym byc w ciazy to jakos czuje ze po tej aborcji czula bym sie jeszcze gorzej

Gość titki
oczywiscie niechodzi tylko o męża ale jego zdanie chyba tez sie liczy;/;/;/??????pozatym oddac swoje dziecko???????????/do końca życia dół i myślenie co robi i czy niedzieje mu sie krzywda???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!w życiu!ale ja teraz tez bym niechciała dziecka dlatego mam spirale proste

Gość dfcvfvfc
na pewno nie oddala bym go byle komu... zreszta sama mogla bym unieszczesliwic siebie i to dziecko. roznie bywa.. moze mi sie odmienic a moze pozostac takie myslenie i neichec dalej.

Gość titki
no jasne niefajnjaa sytuacja;/ale z drugiem strony to niekoniec świata być w ciąży ...wiem co mówie tez byłam w twoim wieku i tez tak myślałam ale teraz mam dziecko odchowane skonczyłam szkołe i jakos sie to ułóżyło a to ze mam meza to podstawa i ogromna pomoc no i ...rodzina;)

Gość 87878
A ja zaszłam jak miałam 20 lat i jak nie znosze tego bachora tak nie znosze.... Teraz ma 14 lat i jest jebanym metalem.... Kurwa

Gość titki
wiesz to ty sie nienazywaj matką idiotko ....jak mozna tak o swoim dziecku pisac,,,,żąłosna jesteś

Gość 87878
A co ja za to mogę że nie stac mnie było na aborcję w podziemniu? Wiecie co to za poniżenie rodzenie niechcianego bachora. Całe zycie zmarnowane na to gówno, co nawet zainteresowań nie ma, nie uczy się.....