Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fxxvzzzzz

Ludzie bez wykształcenia

Polecane posty

Gość fxxvzzzzz

mają takie tępe twarze bez wyrazu i taką skrzywioną mentalność, są tacy prości w myśleniu że aż rzygać się chce. Od razu widać po gębie zarozumiałej i bezczelnej. Jest też dużo wsioków po studiach no ale co zrobić jak ich tam wpuścili.

Gość heeeeeeheeeeeeeeeeeh
Widzę, że często przeglądasz się w lustrze?

Studia nie mają znaczenia, po prostu albo jest się tępym albo inteligentnym. Znam sporo ludzi, którzy nie poszli na studia, a zrobili wielkie kariery. Obawiam się, że wiedzę i umiejętności mają zdecydowanie rozleglejsze niż większość absolwentów renomowanych uczelni. Polska oświata sucks :(

Gość hmhmhmhmhmhmhm
a Ty doktorku jaki jestes? jeszcze prostszy od nich :) swoim postem to pokazales 🖐️

Gość fxxvzzzzz
Mnie wolno, prostactwo inteligenta jest świadome i zamierzone.

Gość a mi sie marzy
Autor przecież zaznaczył, że nawet wsioków na studia wpuszczają :) udało się chłopakowi i myśli, że jest cool :P dajcie mu spokój, niech się rozkoszuje :)

Gość fxxvzzzzz
Wykształcenie ma znaczenie, można nabrać ogłady, tak jak kamień w rzece się wygładza z czasem. Można być głupim a nie być prostakiem.

Gość hmhmhmhmhmhmhm
no widzisz a Ty jestes i glupi i jestes prostakiem :) ewenement!

Gość fxxvzzzzz
Pyskujesz jak każda prostaczka

Gość duszę się
w towarzystwie prostaków ludzie po studiach mają ogładę,są obyci i taktowni.. cwaniakom i prostakom studia nie pomogą!

Gość fxxvzzzzz
Pochodzę z rodziny inteligenckiej

Gość hmhmhmhmhmhmhm
pyskuje jak prostaczka hahaha dobre! udalo Ci sie to :) Ty za to pokazujesz taka klase i oglade ze az dech zapiera w piersi!

Gość fxxvzzzzz
Od razu mówię, że nie gardzę prostymi ludźmi, mój dziadek był prostym chłopem, skromnym i pracowitym, prostak nie jest synonimem prostego człowieka. A TY prostaczko nigdy tego nie zrozumiesz.

Gość hmhmhmhmhmhmhm
ale panie doktorze habilitowany ja to doskonale rozumiem ale chyba Ty z tym masz jakis problem...jakies kompleksy czy cos :D

Gość fxxvzzzzz
Tak, mam wielkie kompleksy ,że nie ma bata na prostaków

Gość hmhmhmhmhmhmhm
ja staram sie szanowac wszystkich ludzi, lecz zgodze sie z faktem ze pustaczki (blachary z wypalonymi kudłami, tapetami czarne od solarium) i frajerzy (kozaki co szukaja tylko zaczepki biale skarpetki dresiki łyse pały) nie zasluguja na szacunek - takich ludzi nie trawie...ale cala reszta z wyksztalceniem czy bez wyksztalcenia jesli cos soba reprezentuje to jak najbardziej! a o jakim Typie pan profesor myslal? moze bardziej merytorycznie a nie tak lakonicznie? :)

Gość fxxvzzzzz
O takich,co nie znają swojego miejsca i pchają się na świecznik. O ludziach bez zasad,jakby mieszkali w chlewie,o tych co nie liznęli żadnej wiedzy tylko bezczelnie, bez wstydu ryją się do koryta. O tych co srają wyżej niż dupę mają i najzwyklejsza życzliwość jest im obca, baby w urzędach,w sklepach,wszędzie.

Gość fxxvzzzzz
Zresztą nieważne,jakiś huj znowu mi ukradł wycieraczkę. Dobranoc.

Gość hmhmhmhmhmhmhm
o to najczystsze pojecie naszych politykow :D

Gość niewykształcony
ja nie mam wykształcenia, rzuciłem studia na trzecim roku, bardzo potrzebowałem kasy, wyjechałem więc do Irlandii. nie żałuję jestem menagerem w dużym domu handlowym, mam 3200 euro na rękę. Na studia nie chce wracać, z resztą zawsze byłem samoukiem. Dyplom do niczego nie jest mi potrzebny. Nie uważam, że ludzie bez studiów są głupsi czy prości, każdy ma jakiś tam potencjał i czy go wykorzysta wcale nie zależy od wykształcenia.