Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktory wybrac gabinet? ona

blizny po trądziku - czy ktoś korzystal z lasera fraxel

Polecane posty

Pewnie powstaly tu juz podobne topicki jednak nie mam czasu na szukanie informacji ktore mnie interesują. Mam blizny po trądziku, nie bylam jeszcze u zadnego specjalisty ale duzo czytalam w internecie na ten temat. Zastanawiam sie nad laserem frakcyjnym, widzialam reklame gabinetu Dermset (Bydgoszcz) - podobno koszt zabiegu na cala twarz wynosi 900 zl. Czy ktoś moze korzystal z tego gabinetu i tej uslygi. Czy mogłby podzielic sie opiniami po zabiegu. Jak ocenia efekt. Wiem, ze dr (Sławomir Urbanowski)., ktory wykonuje ten zabieg w Bydgoszczy wykonuje rowniez w Warszawie raz w miesiącu. Nie wiem, tylko jaka jest cena. Czy moze ktos byl u tego specjalisty w Warszawie. Jak ocenia zabieg. Pytam, bo juz mam mętlik w głowie, są przeciez inne gabinety, pytanie brzmi czy mają odpowiedni sprzęt, bo te urządzenia sie róznią i efekt moze byc gorszy, nie chcialabym przeplacic. Prosze o wypowiedz, kogoś kto w tej kwestii ma doświadczenie.

Gość sądzisz że to w ogóle
coś da??? ten laser jest w ogóle skuteczny???

nie wiem tego, własnie chcialam sie dowiedziec od osób ktore korzystaly z tego zabiegu - a Ty masz jakies doświadczenia?

pierwsze słyszę prawdę mówiąc i szczerze mówiąc - wątpię w skuteczność niestety :(

prosze o wpisy osób ktore korzystaly z tego zabiegu......

myślę że o drugiej w nocy siedzi tutaj jakieś 1523523 osób które to miały 🖐️ tylko pewnie są nieśmiałe :classic_cool:

Gość hmhmhmhmhmhmhm
wybacz nie moge sie powstrzymac.... ja co prawda nie korzystalam z zadnych zabiegow ale mnie pomoglo

Gdyby ktoś z Was miał coś do powiedzenia odnośnie mojego tematu będe wdzięczna.