Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia23latka

Dzieciatko juz jest a ślub dopiero przed nami

Polecane posty

Gość mamusia23latka

Hej dziewczyny chcialabym sie zorientować ile jest nas na kafe które urodziły juz dzidziusie a ślub dopiero przed nami. Ja urodziłam w grudniu ślub cywilny mielismy w lipcu i kościelny również ale dopiero w tym roku. Dzidzia bedzie miec skonczone poł roczku. W jakim wieku są wasze dzieci i jak to było z waszymi ślubami i jakie organizujecie - chodzi mi czy takie jak sobie wczesniej zaplanowalyscie czy jednak z czegos rezygnujecie?? My z mężem bylismy zareczeni 3 lata- teraz juz poł roku jestesmy po cywilnym. Slub kościelny i wesele organizujemu takie o jakim zawsze marzylismy. Troszke zaluje ze wczesniej sie nie zdecydowalam na ten slub gdy tylko poprosil mnie o reke bo pieniazki juz wtedy byly odlozone ale mialam wtedy 19 lat i bylo to dla mnie troche za wczesnie chcialam skonczyc studia- chociaz licencjat. Oczywiscie go skonczylam ale wtedy juz bylam w ciazy wiec wolelismy juz poczekac az urodze.

Gość dfdsfdsf
:D:D:D

My ślub mamy zamówiony na 9 lipca w kościele mała w marcu roczek wiec myślę ze będzie szla i kwiatkami sypała dodam ze ja mam 18 lat za niecały tydzień;) Będzie fajnie ;)

Gość piękność małopolskiej stolicy
Jesteś szmata

Gość i ci i ci ico
my jestesmy ze sobą 7 lat mamy pół rocznego syna ślub cywilny planujemy za 1,5 roku mogli bysmy teraz bo pieniądze są ale wolimy aż mały będzie wi ększy

Gość nie dzieciątko ale bachor
skoro bez ślubu :D

Gość jak uzywasz slow to
"nie dzieciątko ale bachor " wypadaloby znac ich znaczenie ty tepa strzalo nieslubne dziecko to nie bachor tylko inny wyraz na b ales sie popisal/a wypieprzac z tego forum jak ci nie pasuje