Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamilia2905

Dziwne krwawienie...

Polecane posty

Gość Kamilia2905

Cześć, mam taka nietypową sprawę.. A mianowicie, pół roku temu urodziłam, od ok 3-4 miesięcy biorę tab. anty. No i właśnie teraz jestem w połowie opakowania a tu krwawienie, ból brzuch no zupełnie jak na okres... Mój gin jest akurat na nartach i wraca we wtorek.. Mam taki pomysł, tylko proszę nie śmiejcie się.. czy jest możliwe że jakimś cudem, w trakcie brania tabletek mogłam zajść w ciążę, a teraz pod ich wpływem poronić? Miała z któraś z was podobną sytuacje? Dodam, że cilest brałam i przed ciążą dość długo i nie było tego typu "niespodzianek"... Pozdrawiam

To raczej okres. Rozregulowany i przez to nie terminowy, ale zwykły okres.

Gość monika1974
Ja tak miałam przez pierwsze trzy miesiące i nie był to okres. lekarka stwierdziła że tak organizm reaguje na tabletki i jeżeli po trzech miesiącach to nie minie to trzeba zmienić tabletki. u mnie nie minęło i do tego przytyłam i całkiem zrezygnowałam. teraz jest ok:)

Gość nie....jesli lykalas piguly
na czas, zadnej nie opuscilas to nie ma szans na ciaze, bo owulacja jest zatrzymana. Mnie sie zdarzylo plamic, gdy chcac przesunac czas krwawienia, zrezygnowalam z przerwy miedzy opakowaniami. To sie zdarza. Spokojnie poczekaj do czasu wizyty u lekarza :) krawawienie po stosunku moze natomiast swiadczyc o nadzerce