Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prostitutkaa

Gdyby nie sponsoring ciągle byłabym biedna

Polecane posty

Gość prostitutkaa

Pracy w Warszawie nie mozna dobrej dostac - albo znajomosci albo mega doswiadczenie - ale gdzie je zdobyc w wieku 24 lat? Gdyby nie sponsor nie zwiedziłabym południowej europy i nie mieszkała w ładnym mieszkaniu

Gość prostitutkaa
cipke mam tak luźną ze szok ! musze isc do zwęzenie waginy

Gość prostitutkaa
czasem mam opryszczkę narządow płciowych ,ale co tam stac mnie na leczenie

Gość prostitutkaa
podszyw :)

Gość prostitutkaa
ojej to mi sie tylko śniło z tą europą,musiałam zasnąc ,jestem w hotelu ,na łóżku leży 200 złotych ....? acha już wiem! targalam pyte jednemu grubasowi

Gość prostitutkaa
moja mama jest ze mnie dumna.w koncu nie kazdy może na dupie zarabiac,czasem dam mamie ze 100 zlotych na zakupy

Gość pracująca i zmęczona
ożesz kur* dziewczyna 24 lata i chwali sie tym że jest utrzymanka, a co? nie masz rąk ? nie zyczę ci dobrze! nie lubię lenistwa i wygodnictwa, do roboty!!!!!

Gość pracująca i zmęczona
bardzo smieszne, a zkad wiesz co wyrosnie z takiej dziewuchy? bo napewno nie samodzielna osoba, znajdzie sobie faceta i bedzie czekala az ja utrzyma, nie rozumiem kobiet ktore nie chca byc samodzielne i niezalezne, moze i jestem juz stara,jestem po 40 tce i troche w zyciu przeszłam ale nigdy nie przyszło mi do glowy iśc na łatwizne i zarabiać na du...Zenada! koniec tematu jak dla mnie

Gość Wielce ,uczony imam z Medyny
i jesteś biedna, tylko ci się wydaje, że jest inaczej

Gość angellal7848
bo lubisz zyc w luksusach

Gość ożywionna
no jak w Warszawie nie mozna znalezc dobrej pracy w twoim wieku to pewnie masz niesamowite wymagania i zadnych umiejetnosci ani kwalifikacji poza uprawianiem seksu ze sponsorem, to wszak naturalne zachowanie ludzkie, nie trzeba sie szczegolnie doksztalcac...

Gość prostitutkaa
za 1500 zl nie mam zamiaru pracowac po 10 godzin dziennie Gdzie znajde prace za 5 tys miesiecznie ? jesli taką masz chetnie sie zatrdunię.

Gość wikipapa
wejdź sobie na www.pogrosiku.eu - tam dzisiaj można dosta c pendriva w kształcie serca, dostałam maila ale w aktualnosciach też jest

Gość ożywionna
ja mam prace za duzo lepsza kase, ale do tego trzeba miec wiedze i umiejetnosci. my tu pracujemy mozgiem nie pupą;) na dzien dobry nikt ci nie zaoferuje fortuny, ale dopoki sama sie nie zaytroszczysz o swoją pozycje na rynku pracy to juz zawsze bedziesz skazana na laske sponsoringu albo biede.