Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaiepokojona ciocia

Dlaczego ona nie dba o swoje dziecko?

Polecane posty

Gość zaiepokojona ciocia

Moja siostra ma córeczke 4letnia. w ogole o nią nie dba.. ubieraja ją w uzywane ciuszki po znajomych czy rodzinie, czasami nawet z lumpeksu :O o butach nie wspomne. sa tak brzydkie ze az sie plakac chce. inne dzieci nosza takie ladne rozowe z kokardkami czy motylkami, a ta ją w jakies trapery ubiera szare. albo fryzura.. jest dziweczynka, powinna miec dlugie wlosy, a ona ja ciongle obcina na chlopaka. wyglada to okropnie. nie kiupuje jej zadnych zabawek fiszer prajs czy cos akiego tylko jakies tanie z bazaru.. nie kupuje jej zdrowej zywnosci typu berlinki dla dzieci czy danonki, tylko daje malej to co sama ugotuje, jakis makarony zmieniaki , kotlety :O zal mi tego dziecka strasznie :(

Gość tjtyj
1/10

Gość synthiaa
Moze nie ma pieniedzy?

Gość zaniepokojona ciocia
ciąłgle *

Gość provo na bank
:O

Gość zaniepokojona ciocia
mysle ze ma pieniadze, sama chodzi na solarke dwa razy w tygodniu.

Gość dfdggfgdfg
ja nie widze nic w tym zlego. a co ty myslisz, ze berlinki sa zdrowe? tam jest 3 % miesia, a reszta to jakies odpady. dziecko bedzie sto razy zdrowsze jak matka bedzie jej dawac jedzenie wlasnorecznie zrobione. a zabawkami i tak dzieci szybko sie nudza. kiedys dzieci bawily sie tylko szmacianymi lalkami i byly szczesliwe.

Gość tez zaniepokojina ciocia
mam podobnie. tyle ze problem dotyczy mojej...wlasnej siostry ,az wstyd sie przyznac.Jest matka 10 miesiecznej Klaudusi( ma totalnie gdzies czy opna jest uczesana-a ma takie ladne i fajne wloski,ale sie dready robia !!bo mojej kochanej siostrzyczce sie nie chce dziecka czesac,nie zalezy jej zeby j ladnie ubrac-a ma ladne ubranka bo ja pokupowalam i nasi rodzice.Klaudia ciagle wyglada na zaniedbana,no bo co myslec o 10 mies dziewczynce z pokoltunionymi wlosami,brudnych spioszkach;/ O druga corke tez nie dba -sytuacja taka sama tez ma jakies szare buciory i szare ubrania,wloski niby dlugie ale tez nie uczesane. za to trzecia corka-jej ukochana ,tez mimo wszystko skoltuniona i zaniedbana,brudna.Ona dzieci kapie raz na kilka dni:(((( jedyne co to daje im zdrowe jedzenie -chociaz tyle.Mnie jest czasami wstyd wyjsc z nimi na dwór:(mowie jej wprost-masz ladne ubrania,stac cie..czemu tak robisz-slysze nie panikuj nic im nie bedzie.