Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PabloXfack

Dlaczego kobiety wolą młodszych facetów?

Polecane posty

Gość 000ZŁODZIEJ0TOŻSAMOŚCI 000
Fajne młode ciało, niezepsucie jak już ktoś wyżej wspomniał, większa radość życia i lepsze poczucie humoru (zazwyczaj) A tacy po 30-tce to często już z jakimś bagażem, choćby emocjonalnym

Gość ooon22
sam mam kobiete 19 lat starsza jest nam cudownie co prawda chodzilo na poczatku o sam sex a nie zycie ale dobrze sie dogadywalismyi stalo sie

Gość gość
ludzie wazna jest milosc miedzy kochajacymi sie ludzmi ja mam zonke starsza i jestem szczesliwy

Gość gość
BO MLODSZY FACET DODAJE SKRZYDEL!!!!!!

Gość gość
Poznałam moją miłość w wieku 32 l mając dwie córki 12 i 13 lat. Teraz mam 41 a moj mąż 25 , jesteśmy razem 8 lat i dorobiliśmy się synka, ma teraz 2,5 lat. Wiek u nas nic nie znaczy, jesteśmy happy

Gość Poważnie
Ja mam 27 lat. Ona ma 36. Do tego ona ma 2 synów z poprzednich związków. Jesteśmy razem prawie 3 lata. Może i nie wygląda najlepiej fizycznie ale dla mnie jest cudowna pod każdym względem. Kocham ją taką jaka jest. Za młodszymi nawet się nie oglądam.

Gość gość
Slaba prowokacja kobiety leca na starszych w wiekszosci przypadkos ok. 8 na 10

Gość gość
Piewsze słyszę. Kobiety zawsze wolały starszych bardziej dojrzałych facetow to wynika ze statystyk. Co więcej, z wiekiem rozrzut przy dobieraniu sie w pary jest coraz większy.. 20latka przeważnie szuka 20-22latka 25 latka 25-30latka 30latka 30-40latka Facetowi z wiekiem coraz bardziej zależy na znalezieniu kobiety możliwie jak najmłodszej wyglądem. Dla kobiety coraz bardziej liczy sie stabilizacja i mądrość zyciowa partnera.

Gość gość
a po co nam stare, pomarszczone dziady ???

Gość gość
Różnie bywa. Swego czasu zagadała do mnie dziewczyna która myślała ze jestem jej rówieśnikiem, choć byłem 6lat od niej starszy. Z czasem zaczęło mi na niej zależeć ale widać różnica wieku jej przeszkadzała. Teraz sie dowiedziałem że od roku buja sie z facetem młodszym od niej o rok, choc sama ma dopiero 21. W sumie to nie jedyna dziewczyna z młodszym facetem, mam wrażenie ze to jakiś trend nawet ostatnio.

Gość gość
To musisz być totalna pizdą skoro wolała młodszego od ciebie. Dziewczyny 20kilku letnie zdecydowanie wolą tych kilka lat starszych bo imponują im tym ze czegoś se juz w życiu dorobili. Po za tym, są dojrzalsi i przystojniejsi od ich rówieśników. Widac nie masz nic z tych rzeczy.

Gość gośćpan
Ja ****** czesto 20..25 latki a mam 40 wiosen ,ha..ha..Jak lubia oczywiscie dojrzalego mistrza i ostra dluuga jazde to maja..a stare (za przeproszeniem) 32..40... latki omijam..he..hee sa juz czesto ze zwisami i rozstepami..a moj potrzebuje mlodej jedrnej krwi..

Gość gość
Gdy dorastałem ogólnie tak to wyglądało, kobiety patrzyły tylko na starszych, bo chłopiec to nie dojrzały... potem jak stałem sie starszy okazało sie, że jestem nazywany dziadygom

Gość gość
ja jak miałam 20 lat to nie interesowali mnie dużo starsi, max rok, dwa.

Gość gość
Jak byłam młoda to interesowali mnie starsi, ale mąż trafił się młodszy. Teraz gdy jestem starszą to z pewnym obrzydzeniem patrzę na mężów koleżanek, staruszków po prostu.

Gość gość
moja żonka całkowicie naga tu http://leadmy.pl/p/sU4Q/Vc3H/zNiM zdjecie robiłem obok wanny, jest wypięta i widać jej cipke jej login na portalu to: olga88x musisz miec wiecej niz 25lat podane na portalu inaczej fotek nie zobaczysz fotek jest 8 sa bardzo seksowne mozecie napisac na portalu jak chcecie sie wymieniac

Gość asWo

Woleć to sobie mogą. Starsza kobieta nie ma nic do zaoferowania młodszemu mężczyźnie po za pomarszczonym ciałem. Z kolei starszy mężczyzna jeśli woli młodsze to jest w stanie takiej przynajmniej zaoferować bezpieczeństwo materialne.

Gość Adjani
21 minut temu, Gość asWo napisał:

Woleć to sobie mogą. Starsza kobieta nie ma nic do zaoferowania młodszemu mężczyźnie po za pomarszczonym ciałem. Z kolei starszy mężczyzna jeśli woli młodsze to jest w stanie takiej przynajmniej zaoferować bezpieczeństwo materialne.

Masz mieszkanie?