Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta_LLLLL

Brak motywacji, gdzie moja pasja?

Polecane posty

Gość Marta_LLLLL

Jestem na drugim roku studiów. Jestem w dobrej szkole, o bardzo wysokim poziomie. Na pierwszym roku się cieszyłam, ze idę na te studia, byłam pełna pasji, dumna z siebie...A teraz? Nie czuję już tych emocji, radości... Eh tesknie za tamtym uczuciem. Jestem na drugim roku, mam w tej sesji 3 egzaminy, 2 już uwaliłam, jutro kolejny i znowu nie mogę się zabrać do nauki. A przecież to jest to co naprawdę kocham, ale gdzie jest ta moja motywacja i samozaparcie, gdzie jestem ja, którą podziwiałam... :(( Jak ja mam to zmienić? Ta pasja to było to co napędzało mnie do życia, to nadal jest moją pasją, ale gdzie motywacja?

Gość Marta_LLLLL
odwiedzam często pobliską zajezdnię autobusową i proszę do tańca kierowców i mechaników

Gość X.W.D
a czy w tym czasie zmieniło się coś w Twoim życiu? odszedł facet, straciłaś przyjaciółkę? albo cokolwiek innego co zmieniło Twoje życie? może robiłaś coś co zaniechałaś i to popychało Cię do przodu? motywacja to nic innego jak dążenie do celu cele są różne ale ważne jest to aby być szczęśliwym..

Gość Marta_LLLLL
Podszyw

Gość Marta_LLLLL
Ehh właściwie to nic, może to przez faceta, którego poznałam i to on zabrał mi tyle czasu i chyba on zmienił podejście, ze szkoła nie jest ważna, ciągle mi to powtarza, aż w to uwierzyłam. I czuję się teraz taka nieszczęśliwa przez to. :(

Gość X.W.D
analiza tego co się zmieniło pomoże.. wróć do tego a będzie dobrze..

Gość Marta_LLLLL
Ale ja to rozumiem, ale nie potrafię, nie potrafię odnaleźć już tej motywacji!! :( To jest najgorsze...

Gość Marta_LLLLL
Nikt wiecej sie nie wypowie?

Gość Marta_LLLLL
to spadajacie 🖐️

Gość Blogowa Grupa Samorozwoju
http://akcja-realizacja.blogspot.com/ Blogowa Grupa Samorozwoju to zestawienie blogów o tematyce motywacyjnej i samorealizacyjnej. Stawiamy na edukację, rozwój zawodowy, naukę języków, spełnianie marzeń i wiele wiele innych. Jednocześnie walczymy z wadami, lenistwem i słomianym zapałem. Jeśli opisujesz (lub chcesz zacząć) sposób realizacji swoich marzeń i planów na blogu - dołącz do nas :) Masz DOŚĆ bezmyślnego gapienia się w ekran telewizora lub komputera? Chcesz ZMIENIĆ COŚ w swoim życiu? Masz MNÓSTWO marzeń i pomysłów, ale jednocześnie brak Ci sił, motywacji i planu aby je zrealizować? PRZESTAŃ narzekać, że inni mają "zawsze lepiej i łatwiej"! Swoją pracowitością i zapałem też możesz zajść bardzo daleko! http://akcja-realizacja.blogspot.com/