Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecie co rooobbiee?

Kontroluje moją żone - wiem co robi na komputerze i co pisze :)

Polecane posty

ja siedze w pracy i mam kontrole nad wszystkim :) zainstalowalem trojana , czytam to co wpisuje na klawiaturze , slysze głos ( w domu mamy mikrofon i kamerke :D - wszystko widac) ... teraz siedzi na stronie z makijazami , jest w szlafroku i je jogurt ;)

no i nic tylko dziele sie z wami informacjami :)

Gość hehe niezle :))
opisuj szczegoly jak cos ciekawego sie wydarzy ;]

Gość boze jak ja tego nie lubie
jakbym miała taką możliwość to bym jej wszystko powiedziała, nie ma nic gorszego niż sfrustrowany i zazdrosny mąz... jesteś załosny i nic nie warty...

Gość dzulia
jakas lalaeczka barbi nie ma nic innego do roborty tylko rozmawiac o makijazach.matko jak ja bym chiala miec takie problemy zanych innych..zal takich ludzi

Gość co za dnoooo
Jestes frajerem tyle ci powiem . Ja pwnie tez bym popodglądala chwile dla zabawy ,ale dzien w dzien siedzieć i podglądac co ona robi i co czyta? Wspolczuje jej takiego faceta jak Ty

"boze jak ja tego nie lubie jakbym miała taką możliwość to bym jej wszystko powiedziała.." ja też tak sobie pomyślałam

Gość ewella2
moim zdaniem to ściema

Gość ożywionna
ciekawe co zrobi jak zona zacznie szukac informacji o sposobach przedluzenia penisa, albo tabletkach na potencje:) juz nie bedzie taj chojraczył w necie:P hahahahha

niunia, bo dla mnie to niepojęte co sie dzieje na tym świecie, jezeli to prowokacja to marna, ale znam przypadek takiej zazdrosci gdzie dziewczyna załozyła facetowi cos takiego i naprawde dla mnie zalicza sie to już pod chorobe psychiczna, każdy człowiek ma prawo do swojej prywatnosci a takie "podgladanie" ja zabiera a czlowiek nawet nie jest tego świadomy... jezeli komuś nie ufamy to pusmy go wolno bo nie jest nas godzien...

to strona tego prgramu jesli ktos chce dam tutorial jak zainstalowac :D http://www.darkcomet-rat.com/

Gość swedrfgthyujhgfdsa
tez nie raz myslalam jakby to bylo fajnie widziec co robi moj chlopak jak mnie nie ma, co robi na necie, o czym rozmawia/pisze z innymi. ale to tylko mysli, nie posunelabym sie nigdy do czegos takiego, wszystko ma swoje granice

boze jak ja tego nie lubie zgadzam się z tobą, cieklawe jakby twoja żona na to zareagowała, napewno by ci się za to nieźle oberwało

gdzieś sobie poszła właśnie

Gość swedrfgthyujhgfdsa
chocaz tak naprawde mozna sie szybko przekonac z kim naprawde sie ma do czynienia, ludzie swietnie sie maskuja a tu wychodzi prawdziwe ja w czystej postaci ;) ale to jest jednak przegiecie

mam nadzieje ze po rozum do głowy i wkrótce cie pogoni bezduszny człowieku... wiesz ze jakby to wyszxlo a ona poczuła sie urażona to sa na to paragrafy??

Gość kobietka32
ciekawe jaka bedziesz mia mine gdy dowiesz sie ze np.cie zdradza albo narzeka na ciebie albo na twojego pe***ska.kopra pewni opadnie

o kurwa, ta suka wali mnie w rogi!!!! ja pierdolę, jakiego on am aduzego!!!! i jeszcze sie pierdolą na moim łóżku!!

Gość swedrfgthyujhgfdsa
za kamera jestem w przypadku zostawienia dziecka z niania. prywatnosc prywatnoscia ale musze wiedziec ze dziecko jest pod dobra opieka bo jak widzialam filmiki jak zachowuja sie nianie, jak krzycza, rzucaja dzieckiem o lozko itp to slabo mi sie robi.

Gość ewella2
po co komentować te prowokacje? On pewnie nawet partnerki nie ma nie wspomnę więc o żonie. Osoba , która kontroluje kobietę traktuje to co robi śmiertelnie poważnie bo na tym polega ten defekt na głowie i nie chwaliłaby się w tak wesoły sposób i to jeszcze na forum bo dla śledzących podglądactwo np. żony jest tak samo "poważne" jak śledzenie bandyty przez policję.

Gość kobietka32
jakis niedowartosciowany facet,biedak ma jakies fantazje.i pisze glupie prowokacje,zalosni sa dla mnie ludzie ktorzy stwarzaja problemy tylko w iwtrualnym swiecie nie myslac ze ktos naprawde je ma.w zasadzie to nie wiedza co czeka ich jutro....

Gość widziałam, miałam
przynajmniej jak przyprawi Ci rogi, będziesz na bieżąco

Gość ffrankiee
Moj kolega dal kamerke do lazienki jak miala przyjsc do niego znajoma:O

Gość kobietka32
autorze kontrolerze no i jak tam twoaj zonka co teraz robi

po co montowałem tą kamerkę:O przed chwilą Kowalski robił patelnie mojej żonie:O😭 zabije kurwe zabije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to był żart :) nie mam żony , mam dopiero 23 lata i niedawno zacząłem studia :D jestem jednym z prawiczków kafeteryjnych :)

Gość dzulia
zal m takich biedakow jak ty.wspolczucia.wymyslaj dalej bo tylo to potrafisz