Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekolada mleczna toffii

krew w moczu? czy to powazne?

Polecane posty

jestem w 22 tygodniu ciazy dzisiaj odebralam wyniki i okazalo sie ze mam krew w moczu i trzy plusiki przy tym i bakterie w moczu. Dzwonilam do mojej gin i kazala mi jutro powtorzyc badania. a ja sie zastanawiam skad to sie mogło wziasc? nie bola mnie nerki, sikam normalnie hmm czy ktoras tez z was miała krew w moczu?

prosze o pomoc

Gość kadasz
nie denerwuj sie na zapas. powtórz badania i czekaj spokojnie na wyniki.na pewno wszystko będzie dobrze! 3mam kciuki, powodzenia :)

Gość matko moja jedyna11111
nie wszystko jest w porządku, przeciez to zupełnie normalne..... OMG!!!!!!

zapytaj się lekarza co to oznacza:) na zapas się nie przejmuj .... masz jeszcze inne objawy?

no wlasnie nie mam zadnych! nie boli mnie przy sikaniu, ani nie bola mnie nerki, kolor moczu wydawał mi sie zawsze normalny Matko moja jednyna - wiem ze to nienormalne, ale czy moze miec jakies bardziej negatywne skutki czy to zwykla infekcja ehh....ludzie;/

jezeli to jest to 2 erytrocytow w polu widzenia to w ciazy to jest normalne... ja tez mialam w moczu... ale jezeli wiecej to sugeruje to stan zapalny ukladu moczowego... zreszta czytam, ze masz tez bakterie... ja mialam cala ciaze az wkoncu dostalam zapalenia nerek w 33 tyg... tak wiec lepiej chuchac na zimne i brac jakis urosept czy cos... nawet profilaktycznie!

mnie tez nie bolalo przy sikaniu ani nic.. a zaczelo sie gwaltownie goraczka 39 stopni i naglym bolem nerek!!! odrazu bez zadnego bolu przy sikaniu ani bolu pecherza! Uwazaj!

Agnieszka a chodzi Ci o erytrocyty świeże czy wyługowane?? własnie sie zastanawiam czy nie kupić sobie jakis urosept

swieze erytrocyty pochodza z pecherza moczowego i swiadcza o jego infekcji a wylugowane pochodza z przewodow i nerek i to juz jest bardzo powazne!!!

Coś nie tak z pęcherzem. Myślę że mógł ulec uszkodzeniu. Powinnaś pójść do urologa.

te wylugowane sa w normie na szczescie, wiec to chyba jakas infekcja a jak to jest w tym uroseptem? bo na ulotce jest napisane zeby tego nie brac w ciazy