Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okresowow

Dostalam okresu i jestem szczesliwA;)

Polecane posty

Gość okresowow

A tak sie martwilam nie waro panikowac

Gość beattraax123
rece opadaja.... dostalam OKRES! nie okresu! Boze skad sie biorą dziewuchy z ta idiotyczna odmianą :o

Gość okresowow
He a takie upierdliwe i czepiajace sie jak Ty ? Pewnie sfrustrowane samotne pasztety

Gość justyna aa
może i pasztety ale ty byłaś o włos od ciąży z tego wynika czyli mogłabyś ewentualnie wydać na świat następnego debila:D to nie wiem co gorsze:P

Gość okresowow
Nie bylam o wlos od ciazy tylko martwilam sie po czytaniu tego forum. Zabezpieczam sie ale takie osoby jak ty probowaly mi udowodnic ze moge byc w ciazy bo mi sie okres spoznia 2 dni. A napewno debila bym nie urodzila, to ze napisalam okresu a nie okres to jest maly blad. Napewno nie swiadectwo mojej glupoty, wiele osob mowi okresu( czytaj potocznie) polonistko P.S nie musisz zmieniac pseudonimu co wpis:)

Gość okresowow
Dzieki:) Slysze wiele osob jak tak mowi i jakos nigdy nikt nikogo nie poprawial. Ale kafeteria ma wybitne inteligencje tutaj wiec moze sie wszyscy myla:P

Gość naatalkaaa
A ja dostałam i siedze wkurzona. W nocy nie mogłam spac, a teraz niewyspana będę łazic cały dzień:/

heh widać jesteś niegotowa na seks skoro się boisz ciąży. po drugie widać niewiele wiesz o swoim ciele. okres może występować do 3 miesiąca ciąży.

Gość Ale macie problemy straszne
Tez mysle ze okresu jest poprawnie. To jesli by nie dostala to czy powinna napisac nie dostalam okres?

Gość i bardzo dobrze, bachorów i
tak jest juz za dużo. Bezrobocie, jak cholera, i jeszcze jedna morda do wyżymienia z podatków podatników i nowe pokolenie bezrobotnych.

Gość widziałam, miałam
i super. Może tak Cię zaleje aż się utopisz. Będzie jednego debila mniej

Gość okresowow
Jestem gotowa na seks a Ty Levi nie badz taki , zabezpieczam sie nie chce jeszcze byc matka:) Ale stres mimo antykoncepcji czasem sie pojawia

Gość okresowow
A piszcie sobie co checie podszywy i reszta i tak mi nie zepsujecie dzis nastroju:) Chcialam tylko napisac do dziewczyn ktore sie martwia bo staraczki inne walniete je tu zestresowaly:)

okresowow -> wystarczy parę rzeczy (między innymi niech facet nie tryska w pochwie) + antykoncepcja (tabsy i prezerwatywy najlepiej) i nie będzie trzeba się stresować ;)

Gość widziałam, miałam
22 lata i wierzy że jak włoży i wyciągnie przed wytryskiem to baba mu w ciążę nie zajdzie :D Idźcie dzieci się pouczyć troszkę

Gość okresowow
Wiem levi:) Stosuje plastry i facet tez konczy na zewnatrz ale staraczki mi pisaly rozne glupoty i uwierzylam ze jest jakas szansa na ciaze. A pewnie bylo rowna 0

Gość dostalam okres
OKRES KURWA TEPA PALA WIESNIACKA-KURWA JAK SLYSZE TE JEBANE"OKRESU" TO SIE KREW GOTUJE

Gość okresowow
tak a jak ktos wyzej napisal To jak bedzie jesli bym chciala napisac ze nie dostalam ?nie dostalam okres?

Gość okresowow
mozna wiem ale ja nie jestem:) Uzywam plastrow+ finish na zewnatrz i jeszcze miesiaczka:) za duzo by bylo tych przypadkow. Wracaj do staraczek :) siooooo

widziałam, miałam -> naucz się czytać. pomiędzy nietryskaniem w pochwie (a to było wymienione jako przykład) a prezerwatywami i tabletkami anty jest znak + co, nie wiem jak u ciebie ale u mnie, w tym zdaniu oznacza stosowanie tych trzech rzeczy na raz

Gość okresowow
He czemu w Was tyle zlosci i zawisci? Nie bede sie wdawac w dyskusje z idiotami z kafeteri albo dziecmi ktore maja ferie pa