Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość amy94

Jak dać dziewczynie solidną nauczkę?

Polecane posty

Gość amy94

Witam, głupio mi pisać o tym na forum. Od dłuższego czasu jedna dziewczyna bardzo skutecznie utrudnia mi życie. Chodzę do 1 liceum, znam się z nią już jakieś 3 lata. Kiedyś byłyśmy dobrymi kumpelami, ale potem jej chłopakowi coś odwaliło i powiedział jej że zakochał się we mnie. OCZYWIŚCIE nic mnie z nim nie łączyło i nadal nie łączy, ale od tamtego czasu rozpuszcza o mnie okropne plotki, nastawiając przeciwko mnie nawet znajomych z klasy. Starałam się z nią o tym porozmawiać, ale nic do niej nie dociera. Robi coraz większe "akcje" łącznie z tym że wysłała do mojego chłopaka zdjęcia z moim ex zmieniając datę na obecną i tym podobne. Żałosne :(. Nie reagowałam na to radykalnie, bo to nie w moim stylu aby chamstwo zwalczać chamstwem, ale zaczęła ostatnio dręczyć moją przyjaciółkę w bardzo podobny sposób i chyba zmienię swoje zasady. Chcę dać jej nauczkę żeby odechciało się jej robienia takich "akcji". Jakieś propozycje? :) Może streszczę (naprawdę nie złośliwie) jej osobę: wredna, mało inteligentna i hmm... powiedzmy "przy sobie" :D Proszę o pomoc!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować