Gość amy94 Napisano Luty 3, 2011 Witam, głupio mi pisać o tym na forum. Od dłuższego czasu jedna dziewczyna bardzo skutecznie utrudnia mi życie. Chodzę do 1 liceum, znam się z nią już jakieś 3 lata. Kiedyś byłyśmy dobrymi kumpelami, ale potem jej chłopakowi coś odwaliło i powiedział jej że zakochał się we mnie. OCZYWIŚCIE nic mnie z nim nie łączyło i nadal nie łączy, ale od tamtego czasu rozpuszcza o mnie okropne plotki, nastawiając przeciwko mnie nawet znajomych z klasy. Starałam się z nią o tym porozmawiać, ale nic do niej nie dociera. Robi coraz większe "akcje" łącznie z tym że wysłała do mojego chłopaka zdjęcia z moim ex zmieniając datę na obecną i tym podobne. Żałosne :(. Nie reagowałam na to radykalnie, bo to nie w moim stylu aby chamstwo zwalczać chamstwem, ale zaczęła ostatnio dręczyć moją przyjaciółkę w bardzo podobny sposób i chyba zmienię swoje zasady. Chcę dać jej nauczkę żeby odechciało się jej robienia takich "akcji". Jakieś propozycje? :) Może streszczę (naprawdę nie złośliwie) jej osobę: wredna, mało inteligentna i hmm... powiedzmy "przy sobie" :D Proszę o pomoc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach