Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dododnuoimknbuon

jak sie pozbyc grubaski co sie do mnie przystawia?

Polecane posty

Gość dododnuoimknbuon

mam 22 lata i ona tez. mamy razem zajecia, za kazdym razem mowi mi czesc i sie usmiecha, a mi sie zygac na nia chce. wiem ze chce mnie poderwac a ja nie moge na nia patrzec... jak powiedziec tluszczowi zeby spierdalal?

Gość powiedz jej:
spierdalaj tłuszczu :classic_cool:

Gość xxxyz***
może grubaska widzi gamonia i żal jej się ciebie zrobiło dlatego może chce się zakolegować

następnym razem jak się do Ciebie usmiechnie i powie cześć wykrzycz " Wypierdalaj tłusta macioro !!!" powinnno podziałać :)

Gość dododnuoimknbuon
jestem przystojny i wszyscy mi to mowia ona jest gruba i oblesna i brzydze sie jak ja widze. ostatnio jak wchodzilismy do sali to sie o mnie otarla reka i myslalem ze pawia puszcze, byla taka oblesna, gruba i obrzydliwa. gdyby nie ludzie to bym jej przypierdolil w ten tlusty ryj.

pewnie nie wie że jesteś, pustym i tępym głupkiem, a mówi do ciebie cześć bo jest dobrze wychowana,

Gość zaje26bista
co z tego ze jestes przystojny! jestes chamiski.... tylko szkoda ze ta dziewczyna tego nie widzi nienawidze ludzi ktorzy oceniaja kogos po wygladzie! cos o tym wiem uwierz mi....

Gość wyslij jej
na maila link do tego tematu, odrazu jej przejdzie jak pozna Twoje fascynujace wnetrze !

Gość ellbal
wiesz co po prostu olewaj i tyle, nie trzeba chamstwem a jak bąkniesz jakieś cześć to korona z głowy ci nie spadnie..

Gość dododnuoimknbuon
ciekawe czy wam byloby mi milo gdyby napalony grubas zajmowal wam prywatna przestrzen jak sie odzywa to straszna zlosc we mnie wzbiera. chce jej tak wpierdolic zeby sie tlusty wieprz nie podniosl

Gość przypierdol jej w tłusty
świński ryj i tak nie poczuje bo jej sadło zamortyzuje ale sygnał bedzie wyraźny ona tez pewnie smierdzi jak kazdy grubas tez jej to uświadom

"Jestem przystojny i wszyscy mi to mówią"... zaraz pęknę ze śmiechu, chłopcze jest coś takiego jak mówienie innym to co chcą usłyszeć. A co do grubaski to pewnie z litości się uśmiecha do ciebie i mówi cześć.

Gość dododnuoimknbuon
wysle jej pozniej jak bedzie wiecej wpisow. moze warchlak zrozumie.

Gość zaje26bista
masakra skad w was tyle agresji? czy to wazne czy ktos jest groby rudy czy jest kaleka? ludzie sa tylko ludzmi i pamietajcie ze to wszystko wraca ze zdwojana sila KARMA KARMA KARMA!!!

Gość wredna menda
Dupa jesteś, a nie facet ,za przeproszeniem :o Jak tak bardzo Ci ta dziewczyna przeszkadza, to się przenieś do innej grupy, albo na inną uczelnię i problem z głowy. A nie płaczesz na babskim forum :P

A z Twoich wypowiedzi widać ze jesteś zwykłym palantem i nawet nie zasługujesz na tą "grubaskę"

Gość dododnuoimknbuon
wy jestescie madrzy bo nie macie takich doswiadczen nie potrafie przez to skupic sie na zajeciach, jak wiem ze ta swinia moze na mnie zerkac, czuje sie jakbym byl gwalcony przez gore miesa.

zaje26bista Masz absolutna rację co do tej KARMY. Autor tematu jeszcze trafi na dziewczynę która też będzie rzygać na sam jego widok :-)

Gość jak to kiedy////
dododnuoimknbuon- jak nie potrafisz sie przez nią skupić na zajęciach to znaczy że się w niej zakochałeś :D

Gość bbbrsdfs
gorzej jak kiedys to autor topiku bedzie tlusta swinia po poziomie jego wyowiedzi widac ze jest zadufanym zapatrzonym w siebie narcyzmem ktory ocenia ludzi po opakowaniu

Gość KARMA to jest whiskas
matoły :D

O matko straszny problem masz, uwierz mi że ludzie poważniejsze problemy mają, jak śmierć, głód itp. Ty jesteś jednym z tych typów którzy na siłę szukają problemu

Gość dreeeeeddddd
HA HA NIE WYBRZYDZAJ BO ZOSTANIESZ STARYM KAWALEREM

Gość wredna menda
I w głębi duszy chcesz być przez nią gwałcony haha ... zatonąć w jej fałdkach i obfitym biuście :D:D:D

Gość jak to kiedy////
dododnuoimknbuon i życzę ci chłopcze, żebyś kiedyś zakocghał się w lasce bez pamięci która będzie patrzyła na ciebie dokładnie tak jak ty na tą biedną dziewczynę... może wtedy zrozumiesz jak ci laska powie że jak cie widzi to jej się rzygać chce :)

to prowo, facet chce aby się za nim laski oglądały i wymyśla :classic_cool:

Gość zaje26bista
KARMA IS A BITCH pamietaj o tym pusty ograniczony chlopaczku... zal mi ciebie i to bardzo i prosze idz juz sobie moze nie wiem na forum wizazu i tam sie wyzal innym pustakom one napewno cie zrozumieja :D

Gość ciekawska?
ja to samo pomyslalam, ze sie zakochal i nie moze sobie z tym poradzic, bo do jego nie pasuje grubaska... A tak poza tym to sie strasznie usmialam z tych wszystkich wpisow.

Gość dododnuoimknbuon
beznadziejne jestescie.. same jestescie grube i wielkie i moze ta swina tez tutaj pisze nie chce na nia patrzec, ona wyglada jak jakis potwor i nawet nie moge juz jesc przed zajeciami...

Gość daj jej pieknie zapakowane
pudło z łbem maciory