Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na zawsze

nigdy wiecej nie odbiore tel od mojego ex, on przestal dla mnie istniec!!!!!

Polecane posty

Gość na zawsze

2 lata zwiazku.. jak mnie rzucil z dnia na dzien to nie wiedzialam jak sie pozbieram. chcialam przynajmniej wyjsc z tego jak ludzie bo mamy wiele ze soba wspolnego a wiec probowalam obchodzic sie z nim kolezensko, moze maialm nawet nadzieje ze jeszcze cos z tego bedzie. ale po tym co wyszlo na jaw ten dupek dla mnie umarl! jak moga takie lajzy po tym siwecie chodzic i dlaczego ja na takiego gnoja musialam trafic!!

Gość ale o co chodzi i co takiego
wyszło że jesteś taka wkurzona?

Gość na zawsze
no on odszedl z dnia na dzien mowiac ze sie wypalilo i ze nikogo nie ma, ale ze nie wierzy juz w nas. a jeszcze dzien wczesniej wyznawal mi milosc. ciagle czegos jeszcze u mnie szukal flirtowal dzwonil, widywalismy sie. a ja sie na to zgadzalam z nadzieja ze cos jeszcze miedzy nami bedzie. a on tak udawal ze cierpi i mu ciezko. a teraz wyszlo na ajw ze juz w dzien po rozstaniu zamieszkal z jakas szmata. ktora mi nawet do piet nie dorasta. koniec z nim! teraz dzwonil juz 3 razy dupek!

Gość na zawsze
no on odszedl z dnia na dzien mowiac ze sie wypalilo i ze nikogo nie ma, ale ze nie wierzy juz w nas. a jeszcze dzien wczesniej wyznawal mi milosc. ciagle czegos jeszcze u mnie szukal flirtowal dzwonil, widywalismy sie. a ja sie na to zgadzalam z nadzieja ze cos jeszcze miedzy nami bedzie. a on tak udawal ze cierpi i mu ciezko. a teraz wyszlo na ajw ze juz w dzien po rozstaniu zamieszkal z jakas szmata. ktora mi nawet do piet nie dorasta. koniec z nim! teraz dzwonil juz 3 razy dupek!

widzę że nie masz nikomu się pożalić skoro na forum wypisujesz takie rzeczy

Gość IMO13246
Spoko laska. Znajdziesz fajnego, wartościowego faceta, ułożycie sobie jako tako zycie i będzie git. Następnie Twój "znienawidzony" ex pstryknie na Cebie palcami. Ty niewiele myśląc, rzucisz obecnego faceta i polecisz do "dupka". W ten sposób kółko się zamknie.

Gość neli___*
tak jasne :)gdyby to byla szmata gorsza od ciebie to nie zostawilby ciebie dla niej :) prawda jes pewnie taka że to ty niedorastasz jej i jesteś szmata. On dzwoni bo darmowego loda szuka,może ona go zostawila i ty bedziesz teraz zapchaj dziura ha ha

Gość na zawsze
to nie jest zal, raczej zlosc, chcialam tylko napisac ze to dupek :))) a powiedz mi czy ktokolwiek na kafe pisze z innego powodu ? :D

Gość na zawsze
ja do niego nigdy nie wroce, mozesz byc tego pewna :) a ta laska jest szmata i nie jest lepsza, i to nie moje zdanie tylko wszystkich ktorzy ja widzieli...tez osob ktorzy wcale nie sa moimi przyjaciolmi a wiec nie mowia tego "dla mnie"..wiec cos w tym jest. ale nic dziwnego moj ex to frajer i nim pozostanie...

Gość z tego co widze duzo osob
zwby komus dopier*dolic

Gość neli___*
ty jesteś zalosna bo faceta przy sobie zatrzymac nie potrafisz ha ha

Gość na zawsze
nie ja sie ciesze ze takiego dupka przy sobie nie zatrzymalam...a jak mi minie zlosc to juz bede zupelnie szczesliwa.

Gość ale o co chodzi i co takiego
jak się dowiedziałaś i czemu on teraz do Ciebie wydzwania? Po rozstaniu spotykaliście się jeszcze na seks?

Gość neli___*
a co ci powiedzieć w oczy maja że ona lepsza?,pewnie nie chca cię urazic...dla niego jesteś ta gorsza i tak się słusznie czujesz

Gość neli___*
raczej on ciebie zostawil a nie ty jego co wynika z twojego opisu sytuacji:)

Gość na zawsze
no dowiedzialam sie w bardzo beznadziejny sposob, a czemu wydzwania nie wiem bo nie odbiore juz od niego tel, moze mu glupio ze nie mial jaj mi tego w oczy powiedziec i chcial mnie jeszcze jakos przy sobie trzymac, a teraz wyszlo (zreszta nie pierwszy raz ) jakim jest czlowiekiem. nie bylo meidzy nami sexu taka glupia nie bylam. tak on mnie zostawil i teraz jestem mu za to wdzieczna :) i kim ja dla niego jestem mnie nie obchodzi, zdanie idioty mnie juz nie interesuje.

Gość volga_jasnowidzaaa
miałam identycznie wiec wiem jak sie czujesz...ja mało zawału nie dstałam...potem ilośc chujów jakie wyszło z moich ust mogłoby mu dupe rozsadzic..a teraz mi przeszło;) ale jeszcze pewnie złapie doła