Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnapoleczka

POTZREBUJE POMOCY!!...JEST tU ktos dobry z angielskiego??

Polecane posty

Gość smutnapoleczka

witam wa skochani mam zadanie domowe ale poprostu nei wiem jak mam sie zabrac do niego bo poprostu jestem slaba z angielskim licze ze kto smi tu pomoze... oto tresci zadan: 1)w ramach wymiany meidzynarodowej twoja klasa gosci grupe mlodzierz z angliioragnizujecie dla nich konkurs wiedzy o Polsce napisz ogloszenie w ktorym podasz: rodzaj wydarzenia zasady uczestnictwa przewidywane nagrody gdzie nalezy zglosci chec udzialu 2) w czasie twoejgo pobytu w san francisco miales urodziny.planujesz urzeadzic impreze dla grupy znajomych amerykanow napisz zaproszenie w ktorym powiadomisz ich o : okazjii organizowanie imprezy terminie imprezy mozliwosci przyprowadzenia jednej osoby szczegolach dojechania do miejsca w ktorym impreza sie odbedzie bylabym bardzo wdzieczna za pomoc z gory wam dziekuje;**

Gość bbbrsdfs
na mature tez mamy za ciebie pojsc?????? to sa podstawy

Gość xxxyz***
2) Invitation Please come to a party to celebrate my 18th birthday. The party will start at 8 p.m. on Saturday, 23rd August. Come with a friend. The party will take place in the Golden Rose pub, at the Red Street. To get there, take bus 112 from the High Street and get off at the fifty stop. see you! xyz

Gość smutnapoleczka
dziekuje bardzo ;** do matury nie podchodze.a kolejne zadania potrafilby ktos zrobic??

Gość xxxyz***
czemu nie podchodzisz? zawsze można sprubować

Gość smutnapoleczka
rowneiz bede bardzo wdzieczna;*

Gość smutnapoleczka
w gimnazjum nie mialam problemow z angielskim a tera znie potrafie zrobic tych zadan a maja one wpl;yw na coene na koneic:(

Gość hyyyyyymmmmm
"at the fifty stop" - na 50 przystanku! wow to chyba jakis PKS co jedzie przez pol polski :D

Gość arodytka25
important announcement Our school today welcomed the guests from the UK. On this occasion our school has decided to organize their knowledge about Poland zabawe.Konkurs. The principle of participation: you must be a student of our school or exchange visitor from the uk You must have a teacher to help You must have a sense of humor Awards 1st place-two weeks the exemption from all tests 2nd place-cinema tickets to any movie for any person in class 3rd place-pack of sweets for the whole class All persons who wish to participate in the game should go a Ms.Kowalska, Polish language teacher

Gość arodytka25
ps ja bym tak pwoiedziala ..z racji tego ze mieszkam w uk;)) ale czy to dobrze i stylistycznie to ja glowy nie dam. pozdro

Gość smutnapoleczka
dziekujeee;****

Gość arodytka25
chyba ze masz inna koncepcje tego t napisz ja Ci to moge przetlumaczyc:) bo to takie wiesz wymyslane i naciagane jest:P choc fajnie by bylo miec 2 tyg wolne od klasowek;]

Gość smutnapoleczka
nie nie trzeba a moglabys mi to przetluamczyc bo nei ejstempewna czy dobrze rozumiem:)

Gość smutnapoleczka
???

Hello boys and girls! We are organizing a great competition of knowledge about Poland for students from the student's exchange.If you know anything about Poland,you are invited to participate in our contest.You can win prizes like Polish books or films.The competition will take place in room 25 in our school on Monday at 2 p.m.Notifications at our school's secretary's office.

Gość hyyyyyymmmmm
czlowieku a nie ma slownikow?! ze mozesz sobie tego sama przetlumaczyc no bez przesady..... napisz jak Ty to rozumiesz to ktos za Ciebie poprawi

Gość smutnapoleczka
mam ejszcze jedno umieszcze zaraz zdjecie i tresc: kochani jestescie:)

Gość smutnapoleczka
prosze pomocyyy

Gość smutnapoleczka
??////

Gość koi koi koi
róbcie dalej zadania dla dzieci, które potem się uczą, że jeśli tylko znajdą dobrego frajera to będą mogły się opierdalać, bo ten frajer będzie robił wszystko za nie 🖐️

Gość smutnapoleczka
??????

Gość smutnapoleczka
nikt nie pomoze na to z obrazkiem??