Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgjkgyu5eyijk

Dziewczyna zabrania mi oglądać filmy

Polecane posty

Gość fgjkgyu5eyijk

Witam czy dla Was normalne jest że dziewczyna lat 22 a ja mam 25 od sześciu lat robi mi awantury z powodu filmów ? Nie mogę oglądać żadnej nowości i żadnych filmów które jej nie pasują pod względem aktorek które tam grają.Czy wd Was jes to normalne ?

Bo jest zazdrosna o aktorki :D nie dziwię, się jej... ja też zakochałam się w aktorze :)

Gość fgjkgyu5eyijk
pytam poważnie

Ale odpowiedziałam poważnie. Spójrz w moją stopkę, oglądanie filmów z Nim doprowadziło mnie do tego :(

Gość wertyuiolikytujhygtrfe
nie jest normalne ale rozumiem to bo znam kobiete ktora (choc nie zabrania) jest zla jak facet oglada filmy z fajnymi aktorkami

no jak może być zazdrosna o aktorki no bez jaj, ona ma coś z głową nie tak

Gość smarkulo
nyarana jak mozna byc takim poyebem jak ty i kochac jakiegos gogusia wypudorwanego z telewizji buahahahahahaha co za idiotka albo smarkula 15 lat

Gość tak ma z głową
facet porównuje mnie do nich,wyzywa,bije... To takie dziwne,że mi się to nie podoba prawda? Już raz założył tutaj temat i pisał w nim,że mógłby mieć taką,a nie ma

masz strasznie zakomopleksiona dziewczyne o bardzo niskiej samoocenie...dobrze by bylo gdyby to sobie uswiadomila i popracowala nad soba...a jak nie.to tylko wspolczuc

Gość kkkiiikkkaaa
Jeżeli to nie prowokacja, to dziewczyna ma coś z głową. Radze uciekać jak najdalej, bo ci żyć nie da, taka nadmierna zaborczość to choroba.

Dobrze, ze ja obecnie nie mam chłopaka, bo pewnie byłby zazdrosny o Robercika :)

Gość a jakich aktorek ci
zabrania oglądac?

Gość tak mam z głową
Ja jestem jego dziewczyną. Pisałam wyżej jak mnie traktuje. Dzisiaj wszedł na filmweb zobaczył jakiś film z Angeliną Jolie i kurwicy dostał. Zaczął mną szarpać i mnie bić. Piszcie dalej,że jestem nienormalna. Tylko pamiętajcie,że wiecie tylko tyle ile on napisze...

Gość tak mam z głową
I jeszcze jedno,nie zabraniam,ale niestety nie czuję się dla niego atrakcyjna:( Nie chcę po prostu oglądać z nim tych filmów i nie ukrywam,że nie mam wtedy dobrego humoru. On to widzi na swój sposób i ma o to pretensje. A ja nie jestem masochistką,żeby siedzieć i gapić się z nim na aktorkę na która leci. Nie dostaję od lat od niego nawet uścisku,komputer jest ważniejszy niż ja,a o mnie przypomina sobie kiedy chce seksu? I kiedy? Jak myślicie?

Gość tak mam z głową
To on się użalam jak widać. Nie pozwolę tylko się oczerniać,a on przedstawia mnie jak wariatkę.

Gość sdfssssssssssssss
a skad wiesz, ze to on zalozyl ten temat? :D

Gość tak mam z głową
Wiem bo to był jego styl mówienia i nawet nicka używał nie raz.