Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejbisi

Kupuję suknię ślubną i mam już serdecznie dość

Polecane posty

Gość ejbisi

Jestem załamana... Podoba mi się bardzo niewiele sukien, a jak już jakąś wypatrzę w internecie na stronie któregoś z salonów to okazuje się, że w praktyce wcale tej sukni u siebie nie mają. W dodatku przed chwilą zadzwoniłam do jednego z salonów z zapytaniem o suknię, która ogromnie mi się spodobała i okazało się, że od momentu zamówienia trzeba na nią czekać... pół roku! Ja mam ślub za 5 miesięcy i nagle dowiaduję się, że w ciągu tygodnia muszę zdecydować się jaką suknię kupić, bo inaczej nie zdążą jej do mnie przysłać. Przecież to jest chore. Szczególnie jak suknia kosztuje ładnych kilka tysięcy to powinni się producenci uwijać jak w ukropie i szyć szybko, by jak najwięcej sprzedać :o

Gość napisz coś więcej
a jaki jest Twój typ sukienki? Może ktoś ma do sprzedania używaną, która Ci się spodoba? Chyba że ta opcja nie wchodzi w grę.

Gość krowa rasowa
jezeli faktycznie znalazlas ta upragniona to nie zalatwiaj spraw przez telefon z salonem, tylko rusz szanowna i negocjuj. jezeli faktycznie suknia jest w kolekcji tegorocznej to nie ma szans zeby tyle na nia czekac. czesto salony stosuja taka "polityke eksluzywnosci" - taki 'chłyt matetingowy" - zeby sie ich suknie wydawaly takie nieosiagalne dla zwyklego smiertelnika. zreszta, nie szukaj szukni w necie, owszem mozesz poogladac trendy, modele, ceny, ale koniecznie idz do salonu i mierz swoje typy, czesto okazuje sie ze suknia ktora nam sie podoba na zdjeciu lub na modelce/innej pannie mlodej, na nas prezentuje sie calkiem inaczej suknie nalezy dobrac do urody i figury przede wszystkim powodzenia szukanie suknia dla mnie to byla jedna z przyjemniejszych czesci przygotowan slubnych

Gość ejbisi
Uff już się trochę uspokoiłam :P Po prostu się nakręciłam na tę suknię, a potem okazało się, że nic z tego. Dla ciekawych podaję link do tej sukni: http://s3.amazonaws.com/wedding_prod/photos/mia_solano_m1099_fshm.jpg Szczerze to nie wiem czy to właśnie "ta" suknia, na zdjęciu piękna, ale musiałabym przymierzyć... więc trudno, raczej nie będę się na nią upierać. Na razie będę dalej szukać w salonach, tylko teraz się boję, że na wszystkie suknie trzeba tyle miesiecy czekać :o Czy wy też aż tyle czekałyście?

Gość lalalala laliuniaa
Śliczna ta suknia z linka.

Gość a fuuu
co to za paskudztwo?! Takich to wszędzie na pęczki zresztą, myslałam, że szukasz czegos naprawdę wyjątkowego :) no ale o gustach...

Gość ejbisi
Skoro "o gustach..." to po co się odzywasz? :)