Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiula1234

Kto sie chce dołaczyć do wspólnego odchudzania?

Polecane posty

Gość Kasiula1234

Wiec tak waże okolo 70 kg przy wzroście 168 cm.To dla mnie strasznie dużo. Chce schudnać jakies 10kg,jeszcze niewiem w ile ale myślę że 2 miesiące wystarczą.kto zaczyna zemna? Piszcie wszystko na ten temat.Może na poczatek ile ważycie i ile chcielibyscie ważyc ile macie wzrostu?I jak chcecie to zrobic?Ja narazie jem 800 kcal i pije 2l wody i troche cwicze

Gość Kasiula1234
Jest tu ktoś?

Gość libenter
Ja się chętnie dołączę. Najadłam się dzisiaj, bo dawno nie byłam aż w tak okropnym humorze. Ale humory nie mogą wpływać na moja dietę, więc chciałabym zacząć od teraz!

i ja moge z wami :) ja mam zwrostu tez 168 i waze 68kg , moj cel to 60 ale spokojnie i zdrowo do wakacji

Gość freska25
ja jestem na diecie od wczoraj. odchudzam się sama bez kafeterii no ale ok mogę czasami do was zajrzeć;p 161/60 cel początkowy 55 kg i bede szczesliwa... ale ogólnie to zależy od tego jak ciało będzie wyglądać:) do końca lutego mam nadzieje,że waga pokaże 56/57 kg:)

Gość freska25
nie jem chleba,zimniaków makaronów,drugich dań ,słodyczy,napoi gazowanych nie pijam wcale, jem jajka, gotuje dietetyczne zupki,ryby,serkie wiejskie z dodatkami... kolacje jem o 19 , i koniec, kolacja szczególnie białkowa. wiem po sobie ,że taka dieta mi najlepiej służy. w niedziele mogę sobie pozwolić na małą porcje drugiego dania:) żeby nie zwariować:) narazie uciekam ale zajrze później albo jutro:)

No ja ważę 48 z czymś przy 158 cm. Ale wyglądam jak chodząca kulka. Poza tym mając 5 kg mniej czułam się o wiele lepiej ze sobą. Także na razie byle do 43 :) Mój metabolizm jest wykończony po rożnego rodzaju dietach, więc moje jedzenie się pewnie skończy na jabłku i dwóch mandarynkach i jakimś naprawdę małym fragmencie drugiego dania. Oby się nam udało!

Gość humanoidek
ja też się chętnie dołączę jeśli można :)

Gość ferkelchen
freska 25 a jakie te dietetyczne zupki gotujesz? z czego je robisz? prosze o w miare dokladne podanie skadnikow bo jestem noga w kuchni ;) dziewczyny, moze Wy tez macie pomysl na niskokaloryczne zupy? bylabym wdzieczna za przepisy :) bo mi juz brakuje pomyslow na dietetyczne dania a zup dawno nie jadlam...

Gość zupkaaaa
zupa hortex ogorkowa kosztuje ok. 3-4 zł, jest pyszna i zdrowa a do tego czujesz sie po niej najedzona, na 100g ma tylko 39 kcal, przygotowanie łatwiejsze od zrobienia herbaty xD pozdrawiam

Gość Freska25
No to tak.nalewam do garnka wody troszke sole,woda sie gotuje a ja w między czasie obieram marchewki,pietruszke,seler-wrzucam do gotującej wody.po około 15 minutach dodaje kostke warzywną, bądź drobiową,pieprz czarny ale nie za dużo dodaje posiatkowaną kapuste pekińską,cebule w wiekszych kawałkach i pokrojoną czerwoną papryke.gotuje jeszcze około 15 min.można dodać łyżke koncentratu pomidorowego. Na koniec dodaje zioła prowasialskie i gotowe. Dziś zamiast koncentratu dałam buraka w kawałkach bo akurat miałam ugotowane i zupa nabrała ładnego koloru:Pplanuje robić tą wersje zupy bez buraka ale z dodatkiem soczewicy-bedzie bardziej syta. Mam rózne pomysły np też na podobną zupke ale z kapustą kiszoną.

Gość ferkelchen
dzięki serdeczne! :) czyli w uproszczeniu wrzucić wszystko i wymieszać :D akurat mam jeszcze trochę kapusty kiszonej - to ją pewnie dziś wykorzystam :)

Gość Freska 25
Witam:-) A gdzie reszta odchudzaczek?poległy? Nie ładnie:P ja dziś zaczynam 3 dzien czuje sie wspaniale i lekko juz wizualnie jakby mnie mniej i jestem bardzo zmotywona:-)kiedyś też dużo diet stostowałam ale max 2 dni:-) tym razem czuje sie dojrzała do tej decyzij:-)chłopak gada ze dla niego wyglądam idealnie ale ja tego nie robie dla niego a dla siebie.wiem ze mam nadmiar tkanki tłuszowej i koniec i skoro moge wyglądać lepiej to czemu nie?dziś na sniadanie pewnie jakieś jajka potem jakaś ryba po grecku bo mam jeszcze potem zupa z wczoraj bo ugotowałam na dwa dni a nawet i na jutro starczy a o 19 standardowo serek w z warzywami:-) miłego dnia!i nie poddawajcie sie!lepiej wejść smuklo na wiosne jak potem sie obódzić ze zbednymi kg:-)

Gość Truskafeczka
Dzień dobry! Ja waże 75kg przw zrosci 164cm i to jest jakas porażka.... Dodałam nowy temat ale nikt mi nie odpisał na mmoje pytanie... Czy dieta kopenhadka pozwoli mi zrzucic jakies 10 do 15kg?

Gość Freska 25
Truskaweczka na każdej diecie schudniesz ale słuchaj co z tego ze 14 dni zastosujesz daną diete a potem koniec i utyjesz. Wyeleminuj złe produkty.kolacja najlepiej białkowa nie jedz po 18,19 nawet jak idziesz spać o 24 napewno na początku bedzie Cie ssać ale wtedy wypij jakąś herbate bez cukru a gwarantuje Ci ze np 1 kg albo wiecej tygodniowo schudniesz.i staraj sie jeść co 3h.powodzenia

Gość Truskafeczka
Własnie chodzi o to ze juz tak robiłam i efekty były dosyc kiepskie tak jak mówisz 1kg na tydzien dwa... boje sie do do lata nie zdrzę hihih Wiesz o co chodzi....

Gość Freska 25
Hm to nie jedz chleba,makaronów itp na obiad gotuj zupy.podałam jak ja robie i nie ma bata że nie schudniesz.jak dziś zaczniesz to do końca marca bedzie na bank mniej o 10kg jak nie wiecej.tu trzeba gadać nie działać.a efektów nie ma odrazu trzeba być cierpliwym

Gość Freska 25
Miało być trzeba działać a nie gadać:P

Gość Truskafeczka
Wiem wiem ze trzeba działac ale to 10kg do konca marca to chyba przy jakichs intensywnych cwiczeniach prawda?

Gość freska 25
ćwiczenia napewno wspomagają diete;p ciało lepiej wygląda. oj widzę ,że topic poległ??

Gość freska 25
witam,czy ktoś jeszcze tu zagląda? mi dziś zaczyna się 6 dzień diety:) nie myśle o tym jakoś specjalnie ,dalej jestem zmotywowana:) miałam się na razie nie ważyć ale dziś stanełam na wage i 1,5 kg mniej:) pewnie na razie to woda:) ale bardzo to motywuje do dalszego działania:) hihih:) może się ktoś jeszcze odezwie? a gdzie założycielka tematu?? hmm??

hej, zaczełam Duncana start 28.02.2011 wzrost170 waga 96 cel 80(:

Gość margolka66
Też chcę jeszcze schudnąć.Długo karmiłam piersią syna i po tym roztyłam się jak słonica.Zrezygnowałam z chleba(jem pieczywo chrupkie), nie piję niczego z cukrem, piję soki FORTUNA bez cukru i kubusie oraz wodę niegazowaną, nie jem kluch tylko kasze i ryż , zrezygnowałam z ziemniaków.Jestem ciągle głodna chyba oszaleję.Ale efekty są schudłam w 2 lata 18 kg.Nie chcę chudnąć raptownie, żeby mi sflaczały brzuch nie wylądował na kolanach a policzki na ramionach hahahaha.Dopadłam ostatnio przepis na zupę dietetyczną po której ponoć łatwo się chudnie.Przepis na nią: 1 średnia kapusta starta , 1 por pokrojony w prążki, seler 1 kawałek 2 spore marchewki w kostkę pokrojone, 1 pietruszka w też w kostkę, papryka czerwona i zielona w kostkę pokrojona .Liść laurowy, ziele angielskie, odrobinę soli ,pieprzu,5 pieczarek w kosteczkę.Ugotować zupę.Można ja jeść do woli na (obiad) .Do zupy dodajemy pokrojoną w paski pierś kurczaka.Można zamiast soli dodać kostkę bulionową.Zupę stosować przez 5 dni w tygodniu.Można powtarzać jej jedzenie co tydzień.Przy tej dietetycznej zupce należy unikać węglowodanów ( tj. ziemniaków, ryżu itp.)Jeść dużo surówek warzywnych i jeść pieczywo wyłącznie chrupkie.Zakaz jedzenia słodyczy i picia napojów słodzonych.Ponoć jest skuteczna - zaraz idę ją gotować i ruszam z odchudzaniem.Nie wiem tylko czy skutecznie? Może któraś z was wie coś o tej zupie - napiszcie - ratujcie grubasa - ważę 75 kg przy wzroście 168 cm - a jako panienka ważyłam 45 kg!!! RATUNKU czy ktoś chce trochę sadełka?