smutnaaaaaa 0 Napisano Luty 3, 2011 28 GRUDNIA (1 dzień płodny) troche zabawiałam się z chłopakiem... było to tak, że najpierw pieściłam jego członka ustami i przez przypadek pocałowałam go w usta. Później włożył mi język do pochwy... 15stycznia tak jak przewidywałam dostałam okres i trwał do 20 stycznia. (miesiączkę mam regularną). Trochę się naczytałam, że można być w ciąży i mieć okres, a więc 22 stycznia zrobiłamtest i wyszedł negatywny... olejne testy zrobiłam 26 i 28stycznia (wszystkie PINK TEST) czy mam jeszcze jakiś powód do obaw??? pomóżcie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutnaaaaaa 0 Napisano Luty 3, 2011 Proszę odpiszcie... :((((((((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a myślałam, że ten Napisano Luty 3, 2011 wyluzuj. Ryzyko było małe, 3 x test negatywny. Wyluzuj. Ciąży nie powinno być. A jak jest to też wyluzuj, bo małemu zaszkodzisz. żartuję, przepraszam, jest ok. Ryzyko na poziomie lotto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agusssia2008 0 Napisano Luty 3, 2011 Napewno nie jestes w ciąży bo test to już by wykrył jakbys była:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Master111 0 Napisano Luty 3, 2011 Nie, nie masz powodów do obaw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutnaaaaaa 0 Napisano Luty 3, 2011 Jeeeeju bardzo mnie pocieszyliście ;)) Dziekuję ;D nie wiem czy nie robić testu 2 miesiące po tym całym wydarzeniu, bo czytałam wypowiedź pewnej kobiety i pisała, że test wykrył jej ciążę dopiero po 2 miesiącach.. Co o tym myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Luty 3, 2011 boisz sie ciąży bo robiłaś loda, pocałowałaś chłopaka, a potem on Ciebie pieścił ustami? no daj spokój, nie możliwe w ogóle żeby tak zajść w ciążę, noł łej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asfg Napisano Luty 3, 2011 na pewno nie jesteś w ciąży,ale jak ma Ci to pomóc to zrób jeszcze jeden test ale innej firmy i wynik uznaj za 100%. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kkobieta na forummm Napisano Luty 3, 2011 Hahahahahahahahahhaahhahahahaahhahha.............................MASAKRA.!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pytajnikAnC 0 Napisano Luty 3, 2011 Bony! No przestań!! W jakiej ciąży??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutnaaaaaa 0 Napisano Luty 3, 2011 Wiem, wiem... Strasznie panikuje :/ ehh... :< Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutnaaaaaa 0 Napisano Luty 4, 2011 wypowie się ktoś jeszcze? ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
motylek128 0 Napisano Luty 4, 2011 Nie jesteś na 100% w ciąży!! Może poczekaj narazie z seksem, chyba nie jesteś gotowa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutnaaaaaa 0 Napisano Luty 5, 2011 Na seks zupełnie nie jestem jeszcze gotowa... Dobrze wiem... Prooooszę niech ktoś jeszcze się wypowie. Na pewno nie ma szans na ciążę?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 232323 Napisano Luty 5, 2011 boze co za kretynka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutnaaaaaa 0 Napisano Luty 5, 2011 Bardzo panikuję i wymyślam sobie objawy...;/ a dzisiaj boli mnie podbrzusze z prawej strony... :( myślałam, że to może przed okresem, ale okres dopiero 12. ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ajlin 0 Napisano Luty 5, 2011 na 100% nie ma szans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gsihds Napisano Luty 5, 2011 ile ty masz lat dziecko???do książek a nie sex w głowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach