Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochampanab.

CO ZROBIĆ , ABY ON ZERWAŁ Z TĄ DZIEWCZYNĄ ? BY ONA NA ZAWSZE ZNIKNĘŁA !

Polecane posty

Gość kochampanab.

Witam! Mam okropny problem i nie wiem jak go rozwiązać. Znam pewnego chłopaka już 5 lat. Co tu dużo mowić, kocham go. Kiedyś było coś między nami, jesteśmy przyjaciółmi, takimi prawdziwymi, ale ja nadal coś do niego czuje. Gdy dwa lata temu nasze drogi się rozeszły, postanowiłam o nim zapomnieć, ale wciąż o nim myślałam. Nie było dnia, abym nie wspomniała czegoś zwiazanego z nim. W kwietniu 2010 dowiedziałam się , ze ma dziewczynę. Zbytnio się tym nie przejełam, pomyslałam, że pewnie wkrótce ją zostawi jak poprzednią. Niestety. Najpierw wspólne wakacje, wielka mmiłośc.Od września 2010 r. jego dziewczyna wyjechała do USA na rok. I tu wielkie uczucie wybuchło jeszcze bardziej. Piszą, rozmawiają codziennie na skype, przysyłają paczki, ciągle... on wkołko powtarza - moja dziewczyna, moja kobieta, Nie mogę tego znieść. Jakieś dwa tygodnie temu spotkaliśmy się na imprezie u wspólnego znajomego. Trochę alkoholu wystarczyło, przytulania, pocałunki, wiem , że on nadal coś do mnie czuje. Od tego czasu codziennie piszemy, rozmawiamy, ale mimo to w nasze rozmowy często wplatany jest temat " moja dziewczyna". Wiem, że on jej mówi o wszystkim, że tak ją kocha. Nawet jego dziewczyna dała mu "przerwę" na miesiąc, tak jak by byl sam. Chcę z nim spędzic trochę czasu, chcę go uwieść aby zostawił ją, chcę by znów sobie przypomniał, że było nam razem tak cudowienie, wiem , że oni mają wspólne plany, że on leci do niej tam, do USA na miesiąc, znów wspolne wakacje. Pytanie jest śmieszne i dość głupie, mimo, ze nie mam już 13 lat, tylko sporo więcej, CO ZROBIĆ BY TA DZIEWCZYNA ZNIKNĘŁA Z JEGO ŻYCIA ? JAK SIĘ JEJ POZBYĆ ? Przychodzą mi do głowy tak idiotyczne pomysły, że aż mi głupio typu; może komuś zapłacę żeby ją uwiódł? Może coś jej się stanie, oby ! Naprawdę nie wiem , już co robić, a tak bardzo go kocham, i najgorsze jest to że jestem prawie pewna , że on kocha nas obie !

Gość kochampanab.
Proszę tylko o poważne odpowiedzi. Temat mimo, że brzmi smiesznie, jest realny i sprawia mi teraz bardzo wiele bólu ;/

Gość kurdwa wybuchne
jak ja bym miała myśleć że każdy facet co do mnie się na imprezie klei przytula i chce buzi i dupci to mnie kocha to ogłaszam oni mnie wszyscy kochają:D:D:D:D:D pusta jesteś:P naiwna:P normalnie tragedia:O

Gość kurdwa wybuchne
to weź kurwa aspiryne jak temat cię boli:D idź do matki z tymi bledami swoimi to zobaczysz co ci powie:P chyba że tam u ciebie patologia:O

Gość jestes glupia jak but
:o