Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytającypytajnik321

masturbacja kobiet

Polecane posty

Gość pytającypytajnik321

Witam Moja obecna partnerka powiedziala mi ostatnio ze nie lubi sie masturbowac....sprobowala 2 razy w zyciu ale wogole ją to nie kreci.... dodam iz ze zwyklym seksem nie ma problemów... jak myslicie...jest to mozliwe czy delikatnie mowiac sciemnia?? jakos nie moge sobie wyobrazic ze lubiac seks masturbacja nie psprawia jej przyjemnosci

Moja z kolei generalnie lubi ryby ale nie przepada za karpiem. Mysle ze mnie oklamuje, bo takiego sledzika na przyklad wcina tak ze jej sie uszy trzesa.

Gość pytającypytajnik321
chciales zablysnąc OK...moze komus to imponuje...heh.. tylko jak juz cos piszesz to wnies cos od siebie....cos związanego z tematem.....

Odpowiedz zna tylko twoja dziewczyna, wiec po co zakladac kolejny durny temat ?

Gość pytającypytajnik321
a najgorsze jest , że ja bardzo lubię się onanizować na jej oczach, po prostu bardzo mnie to podnieca gdy widzę ten jej wzrok, wpatrujący się w mojego kutasa a potem ten wystrysk na jej buzię, to jest doprawdy coś pięknego

Gość pytającypytajnik321
wyzej to podszyw choc w sumie pomysl ni etak zły.... moze sie jeszcze jakas Pani wypowie??

Gość doroteaa
normalna dziewczyna, tylko ty ja oceniasz swoim umysłem koniobijcy hahahahahhaha

Gość verothica
możliwe że kłamała, choć niewiadomo. mnie kiedyś facet zapytał czy sie masturbuje i powiedziałam, ze nie, i skłamałam było mi głupio, teraz w sumie żałuje że sie wstydziłam i nie powiedziałam prawdy, bo chyba uznał, że jestem typem kobiety która jest nierozwinieta seksualnie i nie jest tym wpłeni zaintresowana, że seks nie jest dla mnie ważny i że nie mam zdolnośc wpełni osiagania orgazmu, co prawdą nie jest, choc nawet jak nie kłamała to tym lepiej dla ciebie, bo kobiecie że tak powiem biegłej w sztyce masturbacji której to przyspaza za kazdym razem orgazm - mężczyzna który nie jest tak obeznany i nie wie co dokłanieco ją podnieca a co nie, co dokłądnie robić , a czegonie, może nie dać jej takiej satysfakcji, i to może być przykre

Gość fdgdeyhth
nie martw sie stary, moja mowi DOKLADNIE to samo i rowniez jestesmy w sytuacji gdzie z seksem nie ma najmniejszych problemów, ona dochodzi itd. Sprobowala pare razy przy mnie, probowalismy razem ale mowi ze kompletnie jej to nie kreci i ze woli gdy ja to robie (jestem jej pierwszym partnerem) tak wiec - to jest mozliwe.

Gość pierwsza odpowiedź
wniosła do tematu wystarczająco, ale widocznie jesteś zbyt tępy by to zrozumieć

Gość masazystanumer1
do piersza odpowiedz ty mnie tepaku tepakiem nie nazywaj... fdgdeyhth dzieki za posta...widze ze mamy identyczna sytuacje...dzieki a teraz podszywacze do dziela...ja koncze temat.