Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Kochane.z meżem nie możemy miec dzieci.jestem załamana,to moje największe marzenie.nastolatki zachodzą w niechcianą ciążę,a ja nie mogę. :(

Gość a co jest przyczyną, że nie
możecie mieć dzieci?

niestety nie.poronilam 2 razy,okazało się,że muszę mieć usunięty jeden z jajników. generalnie mam cykle bezowulacyjne...

Gość 6733883
ale to nie problem, istnieje takie cos jak adopcja, i jak dla mnie jest to o wiele porzyteczniejsza misja zyciowa niz rozmnazac sie, dziecku adpotowanemu otwierasz swiat w leprzych kolorach one nigdy nie przestaną byc ci za to wdzieczne, wiem co mowie bo sama jeste matką 3 dzieci adopcyjnym, dwoje juz pod doroslych 17 i 14 lat, a najmlodsza ma 4 lata

Ja jako iz mam przed sobą specjalizację jestem "niestabilna materialnie"...podobno. narazie wykluczono mnie w sprawie adopcji.

Gość 6733883
mnie kiedys takze, ale moglam dzialac na tej zasadzie jako rodzina zastepcza (tymaczsowo) i nie musialam miec duzych dochodow bo pantswo jeszcze placilo mi na dzieci ze zajmuje sie niki, mialam niskie zarobki, maz i datego na początku bylismy jako opiekuni, lecz niepelnoprawni adopcyjni dopiero po jakiims czasie

taki jest ten świat źle poukładany ci co pragną dziecka nie mogą ci co nie chcą rodzą co roku i porzucają w mojej rodzinie też kilka par ma problemy nikt z nich nie zdecydował się jeszcze na adopcję na razie próbują invitro ale myślę że gdybym ja nie mogła urodzić dałabym swoją miłość adoptowanemu dziecku jest tyla bobasów oczekujących na rodziców może to byłoby dobre rozwiązanie dla was

acha czyli już próbowaliście czyli po prostu poczekajcie zrób specjalizację i może wtedy was zakwalifikują na rodzinę adopcyjną

co proszę? nie jestem w pelni wartościową kobietą? staramy sę jak możemy. po specjalizacji będę miala 30 lat.dzieci malutkie dostają mlodsze pary :( nie rozumiem tego systemu.

Gość nbajbajaa
Nie zwracajcie uwagi na nik maja majeczka 299 " ona po wszystkich tematach łazi i tylko wali wulgaryzmami i obelgami, gdzie nie wejde to widze ze uwielbia wywolywac sensacje więc osrajcie ją

Gość przyszla majeczka psiteczka
powiedziala co wiedziala zyg :o

Gość majeczko psiteczko idz possac
palke donaldowi

Gość podstępna kuciapa
maja, ale pierrdolisz farmazony, przykro czytać po prostu:(

Gość nie dzieciątko ale bachor
przynajmniej nie będziesz miała tłustego dupska i wiadra w kroczu jak e maciory z forum :o

Gość z tego co wiem na cykle
bezowulacujne bierze sie leki to ze 2 razy poronilas i masz miec usuniety jeden jajnik wcale nie oznacza ze nie mozesz miec dzieci . idz do dobrego specjalisty i zacznij sie leczyc - jesli to po twojej stronie lezy wina a twoj maz zostal juz przebadany pod tym katem ?

jajnik mam usunięty,a leczeni nic mi nie dalo.lekarze jednoznacznie stwierdzili,że niestety dzieckanie będzie.

Gość no ale to prawda!!!!
skoro jedna kobieta moze miec dzieci a inna nie moze to znaczy ze ta druga jest gorsza...co w tym dziwnego? lepiej autorko napisz ile razy sie wyskrobalas:O

Gość maja majeczka 2999
ostatni post bez kometrarza i autorko ignoruj moj zaczerniony nik,. zalozylam temat a ta osoba co tu rzuca miesem zaczernila go sobie. Ja niestety nic w temacie nie napisze pozatym ze strasznie Ci wspolczuje i nad tym sysytemem adopcyjnym pozostaje jedynie plakac. czasem 5 osobowa rodzina za 3 tys sie utrzymuje, bieda piszczy i dla panstwa to ok, ale jak rodzina z 3 tys dochodu chce adoptoweac dziecko to jest afera ze niestabilni finansowo, rece opadaja :(

Gość maja majeczka 2999
tzn zalozylam inny temat na tym forum a ta osoba weszla i zaczela szlec pod moim nikiem, az sie zaczernila co by tu byc bardziej wiarygodna ehhh

Gość maja majeczka 299
no ale cos w tym prawdy jest skoro nie masz dzieci autorko,to po skrobankach?

Gość maja majeczka 2999
tu u gory znow ta osoba sie podszyla z ta skrobanka, żal mi Cie podszywaczko ze tak ci sie nudzi i jak wariatka wszedzie chodzisz i piszesz te glopoty

Gość trudno nie mozesz
to nie urodzisz. Musisz sie z tym pogodzic i tyle.

nie zamierzam się poddawac,cchociaz w obecnej chwili jestem zalamana,bo nie widze żadnego wyjscia :(