Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grtturtu

czy ja przesadzam??

Polecane posty

Gość grtturtu

za dwa dni mam studniówkę. mój chłopak się rozchorował i nie jest to zwykłe przeziębienie wiec na pewno nie przejdzie. postanowiłam, że nie pójdę tam bez niego bo bez sensu byłoby gdyby on sie meczył w domu a ja się świetnie bawiła, zreszta dochodzi tutaj sytuacja w jego domu, jego babcia jest w tragicznym stanie w szpitalu a on bardzo to przeżywa. myślę, że dobrze robię ale co wy zrobilibyście na moim miejcu? najbardziej wkurza mnie to co usłysze jak wroce do szkoły, że co to z takiego powodu nie iść itd.. i pewnie moi niezadowoleni rodzice...

Gość grtturtu
??

Gość no nie wiem ja bym chyba
poszła, w koncu ta studniowka musiala kosztowac sporo kasy, a w koncu to jedna noc, wiec jedna noc chlopak bez ciebie poradzi;) no i dodam, ze studniowka jest raz w zyciu, a jak nie pojdziesz mozesz zalowac no i za 30lat nie obejrzysz sobie na plycie jak to kiedys bylo;)

Gość grtturtu
ale nie chce iść z nikim innym tez..

Gość myszell
zwariowałaś? Idź do chłopaka przed studniówką i wpadnij do niego następnego dnia, co ci po spędzonej nocy z facetem? Pójdziesz spać o 21 skoro jest chory i pół wieczoru będziesz myśleć o tym, że zamiast siedzieć na kanapie mogłabyś tańczyć, bawić się i przeżywać jeden z fajniejszych wieczorów w swoim życiu. Idź, daj spokój, jeszcze zdążysz się napoświęcać w swoim zyciu.