Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość putain

kłamstwo z przeszłosci Pomocy!!!!

Polecane posty

Gość putain

doradzcie mi prosze!!!!! wyszła taka sytuacja ze pokłociłem sie z z dziewczyna a ze dobrze zyje z jej najlepsza siostra cioteczna to zaczałem sie jej doradzac . . . i wyszło tak ze opowiedziłą mi kijka rzeczy z przeszłosci mojej dziewczyny w ktorych ona mnie oszukała i powiedziała mi co innego. wiec pierwsza rzecz jest taka ze zapewniała mnie ze po rozstaniu z jej byłym chłopakiem spotykała sie z 2ma chłopakami a mi powiedziała ze z jednym tylko i to pare razy w tygodniu a jak sie podchwytliwie jej wypytałem powiedziałem nazwisko tego chłopaka to powiedziała mi ze spotykała sie z nim rok temu ponad a z byłym rozstała sie jakies 4 miesiace temu i miesiac po rozstaniu była juz ze mna. 2ga sprawa powiedziała mi ze zerwała ze swoim chłopakiem bo ja zdradził.. tak to prawda ale powiedziała ze zdradził ja raz na dyskotece a prawda jest taka ze zdradził ja 3 razy i za ostatnim razem ona sama na własne oczy to widziała.. byli u niego w domu a ona do niego przyszła....... i 3 sprawa najgorsza zapewniała mnie ze kochała sie tylko ze swoim byłym i ze nigdy go nie zdradziła a ztego co mi jej siostra powiedziała to kochała sie z chłopakiem do ktorego podbijała jej siostra i to było podczas jej zwiazku wiec ewidentnie zdradziła siostre i swojego chłopaka....... chciałbym, prosic o rade co ja mam zrobic jak mam sie jej o to zapytac ??? a dołoze ze dowiedziałem sie tego wszystkiego dzisiaj a nie chce zeby wydac szwagierke wiec jak mam jej to wszystko powiedziec????

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować