Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dentystka sadystka.....aa.

suknia ślubna

Polecane posty

Gość że co że jak
była chyba nie tak dawno taka na allegro

Gość e6yryryryj
Proponuję znaleźć dobrą krawcową.

Gość uyuyuyuuyuyuyuyuyumnmn
Mnie osobiście ta suknia się nie podoba. Wygląda jak ubita śmietana. Za 1000 zł widziałam ładniejsze. 13 000 za taką suknię? Hm... Ani to kształtne, ani stylowe, ani eleganckie, ani romantyczne.... Ale to tylko moje zdanie...

Gość wikipapa
wejdź sobie i załóz konto na www.pogrosiku.eu, dzisiaj mozna dostać tam pendriva w kształcie serca, dostałam maila, ale na stronie też jest info, tam można też coś na życzenie sobie zażyczyć

uyuyuyuuyuyuyuyuyumnmn -----> A co mnie interesuje czy to się Tobie podoba czy nie.... Nie masz nic do powiedzenia w temacie to się nie wypowiadaj ... poza tym gdzie ja napisałam, że chce wydać 13 tys ? Mówię o pewnej inspiracji takim stylem. O to, czy może komuś rzuciła się w oczy sukienka w tym stylu i tyle. A swoje osobiste upodobania zostaw dla siebie.

Gość Przyczajona31
A może rzeczywiście spróbuj uszyć u dobrej krawcowej? Z jakiej części Polski jesteś? Mogłabym Ci polecić dwie dobre krawcowe z małopolski.

Gość przewodnik-ślubny
Witam serdecznie. Zapraszam na swój nowo powstały blog poświęcony ślubom :) http://przewodnik-slubny.blogspot.com/ Znajdziecie tam mnóstwo przydatnych linków z sukniami ślubnymi :)

Dzięki za linki. Niestety jestem z Wielkopolski :( Może macie namiary na dobre krawcowe z tej części kraju ?

Gość Takich sukni
nie da się podrobić.

Gość teściowa prawie nowa
Dentystka sadystka, może zajrzyj do Biancaneve na Głogowskiej 27 w Poznaniu. Moja córka znalazła tam wymarzoną sukienkę (za pół ceny, bo akurat była promocja). mają spory wybór ciekawych fasonów.

Gość przewodnik-ślubny
Witaj :) Zapraszam na swój nowo powstały blog poświęcony ślubom. http://przewodnik-slubny.blogspot.com/ Znajdziesz tu mnóstwo przydatnych treści oraz linków. Pomożemy w wyborze sali, sukni ślubnej, fotografa czy też różnych innych dodatków. Zapraszam również osoby, które chciałyby zareklamować coś związanego ze ślubem.