Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madnessik

czy w drogeriach typu sephora mozna dostac bezproblemowo probke kosmetyku

Polecane posty

Gość madnessik

poszukuje dobrej jakosci fluidu i przed kupnem chcialbym wyprobowac i wybrac najlepszy. podejrzewam, ze wydam na to sporo, wiec nie chce brac kota w worku. dziewczyny, czy w sephorze czy douglasie dadza mi ot tak probki interesujacych mnie kosmetykow? jak to jest?

Gość aaaaaaaaaafffffffffffadfaaaaaa
Z tego co wiem to próbki dają stałym klientką,ale jak powiesz o co chodzi to może Ci dadzą :P

podkladu probki dostaniesz - spoko a sefora ma nad daglasem te przewage, ze robi tez probki perfum

w sephora zawsze przy zakupie dostajesz probki, mozna tez poprosic obsluge (ona ciegle sie pyta,czy pomoc co mnie juz czasem irytuje:)) na pewni Ci dadza

aaaaaaaaaafffff - gowno wiesz i pisac po polsku nie umiesz :) w rossmanie nie daja probek podkladow, ale w daglasie i seforze daja bez problemu

Gość Faith Hope Sex
Może dadzą jedną :) obsługa wcale nie daje chętnie próbek, przecież można je sprzedać na Allegro i na nich zarobić :D

du pa blada Wiem bo mam siostrę która sprzedaje w jednym z takich sklepów i woli wziąć sobie próbkę niż dać jakieś babie która przyjdzie i ściemnia że kupi coś tylko musi wypróbować.A stałym klientką dają bo to co innego :P A i " du pa blada" ma Cie w dupie :P

Gość KLIENTKOM a nie klientkĄ
analfabetki!!!! Wstyd, na kosmetykach się znają a nie piszą po polsku :(

Gość madnessik
no wlasnieie. planuje kupic sobie porzadny fluid na wlasny slub, wiec musi byc ekstra:) cena nie gra roli. moze byc z gornej polki, aby byl dobry. ale obawiam sie, ze potraktuja mnie jak naciagaczke probek

Gość madnessik
a te probki to jakies odlewki czy w saszetkach maja?

Gość madnessik
dziewczyny, a o jakich miastach mowicie? mam do dyspozycji Warszawe i Krakow. gdzie jest normalna obsluga?

madnesik - nie ma problemu, popros o pomoc, powiedz jaka masz cere, na jaka to okazje itp. gdy pani Ci poleci jakies dwa produkty to powiedz po prostu "poprosze probke tego i tego" i nie musisz czuc sie jak naciagaczka, to nasze (klientek) prawo :)

du pa blada Malutka ja nie będę się zniżał do twojego poziomu i prowadził tu zbędną dyskusję w celu poniżenia Ciebie,a że nie znasz mnie a tym bardziej mojej siostry więc się nie wypowiadaj w ten sposób bo to świadczy tylko o tobie że jesteś Ty wieśniarą. A napisałem że jak pójdzie i wytłumaczy o co chodzi to pewnie dostanie próbkę,ale często jest też tak że przychodzą baby które nic nie kupują a wyłudzają jakieś próbki bo nie mają kosmetyków i chcą się za frajer umalować(chyba jesteś jedną z nich,jak tak wiesz i często te próbki dostajesz). A i siostra nie musi sprzedawać próbek bo dostają kosmetyki w formie bonusu do wypłaty :P

Gość madnessik
dzieki dziewczyny za pomoc:)

Gość a ja mieszkam w małym
mieście i jak jadę do tych perfumerii wyłudzam próbki aż huczy :D takie moje prawo jako zainteresowanej zakupem klientki! a kiedyś tam coś kupię....;)

Gość madnessik
no ja nie maluje sie specjalnie na codzien, wiec do tej pory sephora istniala dla mnie tylko jako dostawca perfum:) a w tej materii raczej probek nie potrzebowalam

dobry podklad sie przydaje, na co dzien mozna wklepac odrobine, zeby odwiezyc cere, takze mysle, ze nie wyrzucisz pieniedzy w bloto :) i smialo idz i pros o probki - przeciez zadna babka, ktora tam sprzedaje nie ma prawa oceniac ktora z klientek jest GODNA otrzymania probki, a ktora nie ... :)

Gość madnessik
wlasnie chce kupic porzadne kosmetyki, zeby potem sluzyly mi po slubie. jakos nie wierze w talenty wizazowe makijazystek z mojej parafii:) mam siostre, ktora potrafi swietnie pomalowac. na jej slub same sie malowalysmy i nasze zdjecia pokazywane byly w folderach reklamowych firmy pana od videofilmowania. no ale to bylo pare lat temu. mialysmy dobre kosmetyki, ale teraz pewnie sa jeszcze lepsze. oj na kobiecej proznosci te firmy zarabiaja milony:)